Buna ziua!!
De curand am luat programul SAGA dar am o nelamurire.
am bagat facturile cu valoarea totala a facturii, nu am bagat fiecare produs in parte.magazinul practica vanzarea cu amanuntul.Nu as vrea sa bag fiecare produs ca sunt cam multe cum pot sa fac sa am si adaosul comercial?
Daca as fi bagat fiecare produs completam pretul de vanzare la fiecare si era ok apoi isi calcula singur adaosul.Dar in situatia mea ce ma sfatuiti?
Am bifat evaluare la pret de vanzare cu tva dar nu stiu cum sa pocedez daca nu am bagat produsele:(
Nu stiu daca intelegeti ce v-am povestit:(
va multumesc!!!
Înseamnă că ai deja recepţiile întocmite.
Aşa că, atunci când introduci datele în ecranul de intrări, la rubrica preţ de vânzare introduci valoarea totală a recepţiei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
valoarea totala a receptiei inseamna sa calculez manual.de ex am o factura cu 10 produse fiecare su cate un pret.calculez pretul de vanzare pentru fiecare produs si tot asa adun la toate cele 10 prod?
va multumesc!!!
ducaa scrie:valoarea totala a receptiei inseamna sa calculez manual.de ex am o factura cu 10 produse fiecare su cate un pret.calculez pretul de vanzare pentru fiecare produs si tot asa adun la toate cele 10 prod?
va multumesc!!!
... repet ce a spus tomac ... inseamna ca ai NIR-ul deja intocmit ... iar valoarea sa o treci la pret de vinzare ...
... iar NIR-ul se calculeaza dupa cum bine ati spus chiar dvs. ...
"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein
pai nir-urie cine le face ?
daca le ai deja , cum au zis colegii, bagi val totala fact si nir total si apare adaos
daca nu ai nir facut, spor la traba.... produs cu produs....
cu adaos nu iti bate capul, face progr singur....
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...