preluare gresita an - Decl 112
preluare gresita an - Decl 112
Buna ziua,
Am generat pentru luna Ianuarie 2013 declaratia 112 si desi numele declaratiei este corect (D112_CUI_2013_01), in momentul cand se deschide , la perioada de raportare imi apare 01 (luna), iar anul este 2012, si nu ma lasa sa modific, in sensul ca primesc urmatoarea eroare : "you are not allowed to modify this field" . Ce pot sa fac in cazul acesta ?
Va multumesc,
Tatiana Topan
Am generat pentru luna Ianuarie 2013 declaratia 112 si desi numele declaratiei este corect (D112_CUI_2013_01), in momentul cand se deschide , la perioada de raportare imi apare 01 (luna), iar anul este 2012, si nu ma lasa sa modific, in sensul ca primesc urmatoarea eroare : "you are not allowed to modify this field" . Ce pot sa fac in cazul acesta ?
Va multumesc,
Tatiana Topan
Re: preluare gresita an - Decl 112
suna la anaf, e gresit pdf-ul, o sa MURIM CU TOTII!
Partea proasta e ca nu pot intra de vre-o cateva zile pe site-ul ANAF............... primesc urmatoarea eroare
((
>Momentan portalul ANAF nu este functional. Va rugam sa incercati mai tarz iu.
Va multumim pentru intelegere!
The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.
Explanation
This could be due to the third-party server being offline, or to network problems making it unreachable. The problem is not with the WebSEAL server itself.
Solutions
Retry your request later, or contact the system administrator for assistance.
[BACK BUTTON]

>Momentan portalul ANAF nu este functional. Va rugam sa incercati mai tarz iu.
Va multumim pentru intelegere!
The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.
Explanation
This could be due to the third-party server being offline, or to network problems making it unreachable. The problem is not with the WebSEAL server itself.
Solutions
Retry your request later, or contact the system administrator for assistance.
[BACK BUTTON]
- balteanuc692
Cum sa faceti declaratia 112 pentru ianuarie 2013 cand inca nu s-a incheiat luna ianuarie 2013? 

Decl 112 inca nu a fost actualizata pe site-ul ANAF si in consecinta nu este actualizata nici in SAGA.
Mai asteptam putin pana vom putea genera decl 112 aferenta perioadei ianuarie 2013.
Mai asteptam putin pana vom putea genera decl 112 aferenta perioadei ianuarie 2013.
simplu ..................am un salariat , care este internat in spital si mi-a adus CM pe toata luna Ian 2013........... Eu am vrut sa o generez ca sa trimit toata documentatia la CASMB, ca tot facusem un plic pentru Dec si am zis sa le trimit pe toate .....balteanuc692 scrie:Cum sa faceti declaratia 112 pentru ianuarie 2013 cand inca nu s-a incheiat luna ianuarie 2013?

Oricum multumesc...............am trimis mail si la ANAF ..............Eu am un principiu : nu imi place sa stau pana pe ultima suta de metri cu decl, inchideri, etc ...........
E mai bine asa
E mai bine asa
am primit raspuns de la ANAF
[email protected]
4:37 PM (2 minutes ago)
to me
Romanian
English Translate message
Turn off for: Romanian
Buna ziua
Pentru anul 2013 programul pentru D112 inca nu este finalizat. Va rugam sa urmariti pe portalul anaf.
)))))))))) ce draguti sunt ei
[email protected]
4:37 PM (2 minutes ago)
to me
Romanian
English Translate message
Turn off for: Romanian
Buna ziua
Pentru anul 2013 programul pentru D112 inca nu este finalizat. Va rugam sa urmariti pe portalul anaf.

-
Tatiana, si eu am vrut sa lucrez azi la 112 dar nu merge inca , asa ca azi ne odihnimtopand704 scrie:Buna ziua,
Va multumesc,
Tatiana Topan
Este normal sa mai asteptam o data cei de la ANAF n-au pus la dispozitie declaratia.
Pentru OlteanV639
Daca ai fi scris "@topand704" sau cum am facut eu mai sus, n-ar fi trebuit sa citezi tot mesajul.
Pentru OlteanV639
Daca ai fi scris "@topand704" sau cum am facut eu mai sus, n-ar fi trebuit sa citezi tot mesajul.