Dosar Fiscal ANAF
-
Re: Dosar Fiscal ANAF
buna ziua,
nu pot sa intru in dosar fiscal;
m-am logat iar cand dau pe dosar fiscal imi spune:we are not curently logged in the ORACLE BI server;
ce program imi lipseste sau care este motvul pentru care nu pot sa deschid dosarul?
nu pot sa intru in dosar fiscal;
m-am logat iar cand dau pe dosar fiscal imi spune:we are not curently logged in the ORACLE BI server;
ce program imi lipseste sau care este motvul pentru care nu pot sa deschid dosarul?
In ultimile 5 zile premergatoare termenului limita de declarare, accesul la dosarul fiscal se intrerupe pentru a facilita transmiterea declaratiilor. Ulterior datei de 25 vei putea accesa dosarul.
Stiti cumva de ce nu se poate intra pe dosar fiscal ? eu incerc de cateva zile si pe IE si pe Mozila si nu reusesc;luna trecuta am intrat repede,acum insa ....
-
din xp pot accesa acest DOSAR FISCAL al contribuabilului, insa din Win 7 sau Win 8 nu pot face acest lucru. Mi se blocheaza accesul la informatiile din Dosarul fiscal, in sensul ca nu reusesc sa vad declaratiile depuse, sumele restante ori vectorul fiscal. Win 8 e pe 64 biti, iar Win 7 e pe 32 biti.
Nu contează ce sistem de operare este. Intrați cu IE și aveți butonul de compatibility view și se va rezolva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si unde gasesc in windous 7 compatibility wiev
- fagarasa176
Il gasesti in IE nu in windows
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Nu reusesc sa ajung pe serverul anaf la dosarul fiscal.Pot sa ma loghez, ma identific cu certificatul si aici se opreste totul.
Stiti cumva daca au o problema cei de la anaf? Eu intru cu internet explorer.
Stiti cumva daca au o problema cei de la anaf? Eu intru cu internet explorer.
-
,, Momentan portalul ANAF nu este functional. Va rugam sa incercati mai tarz iu.
Va multumim pentru intelegere! ''
In momentul in care accesez dosarul fiscal , primesc acest mesaj.
Va multumim pentru intelegere! ''
In momentul in care accesez dosarul fiscal , primesc acest mesaj.
Așa și? e ceva neclar aici? Din când în când se fac lucrări de mentenanță a portalului, a bazelor de date sau serverelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
"si e normal sa se intample lucrul asta? eu ce fac?" 

.... pai Saga e de vina! 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Nu inteleg, eu am incercat sa-i raspund colegului sau colegei ,,popad70'' , de ce ati ,,reactionat '' in felul acesta?
Va doresc o seara placuta, totusi!
Va doresc o seara placuta, totusi!
mai glumim si noi..
nu avem nimic cu persoanele..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)