Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati ptr. clarificarea urmatoarelor aspecte:
1-Chelt.de intretinere ale sediului PFA sunt efectuate de regula de proprietar.Pentru cota ce revine PFA-ului cf.contractului de comodat, intocmesc o dispozitie de plata la care atasez factura si chit. de plata. Ptr. acest tip de chelt. intocmesc fise de operatiuni si jurnal de operatiuni distinct -Jurnal op. ptr. chelt. deductibile partial- sau le includ in jurnalul ptr. op.deductibile ?
2-Daca pentru problema de la pct.1 trebuie sa intocmesc si decontul de cheltuieli cum se procedeaza ptr. a-l edita si tipari cu SAGA PS ?
3-In Ord. 1040/2004 se precizeaza:-La sfarsitul fiecarei luni, in fisele analitice se totalizeaza rulajele pe luna respectiva si cumulat de la inceputul anului, in vederea intocmirii Jurnalului privind operatiuni diverse cod 14-6-17/c. Modelul generat de SAGA PS nu cuprinde cumularea acestor chelt. Cum se solutioneaza problema ?
Multumesc anticipat !
Fise si jurnal operatiuni
-
Re: Fise si jurnal operatiuni
3. Ai incercat sa intrii la "situatie-listari" -> "lista operatiunilor" si sa vezi ce iti listeaza?
-
Saga Ps genereaza si listeaza fisa operatiunilor aferenta perioadei solicitate, cu totalul lunar sau anul dupa caz. Problema este ca se doreste cumulul perioadei scurse de la inceputul anului pana la data respectiva. De ex. la sfarsitul lunii martie se doreste totatul lunii si totalul cumulat de la 01 ianuarie la 31 martie.
Multumesc pentru interventie ! Ptr. pct.1 si 2 ai o sugestie ?
Multumesc pentru interventie ! Ptr. pct.1 si 2 ai o sugestie ?
Nu se poate asa ceva, dar poti sa trimiti un e-mail echipei Saga sa introduca o bifa "rulaj precedent", unde daca bifezi iti apare si rulajul pana la perioada interogata.
Referitor la pct.2 momenta exista cred un mic bug din cauza careia nu poti genera decontul, dar precis va fi remediat.
Referitor la pct.1 nu as dorii sa ma pronunt.
Referitor la pct.2 momenta exista cred un mic bug din cauza careia nu poti genera decontul, dar precis va fi remediat.
Referitor la pct.1 nu as dorii sa ma pronunt.
Nici o sansa cu email-ul:
Nu inteleg a fost adaptat special pt. notari si avocati care din start au chelt. deductibile plafonat de ce nu a fost rezolvata si aceasta problema a fisei op. diverse si jurnal operatiuni diverse?"Aveti in meniul situatii - listari - lista operatiuni.
Cu stima,
Felix Moisescu
Account Manager
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius