contabilitate farmacie
contabilitate farmacie
Buna ziua.Imi poate spune cineva daca o farmacie care are in anul 2012 o cifra de afaceri sub 220000lei(65000euro) si nu are mijloace fixe pe inventar, poate sa devina neplatitoare de TVA in anul 2013, binenteles cu conditia sa achite TVA la stocul de marfa de la 31.12.2012 deoarece in anul 2013 nu deduce TVA deloc pentru ca achita furnizori din 2012.Exista vreo prevedere legala prin care farmaciile nu functioneaza ca si un srl? Multumesc mult oricui imi raspunde
Re: contabilitate farmacie
Da, poate. Nu contează că e farmacie. Veți depune documentația pentru ieșire până în 10 februarie dacă perioada fiscală e luna pentru dvs sau 10 aprilie dacă perioada fiscală este trimestrul. Veți ieși efectiv abia la data deciziei de ieșire, moment în care veți depune și ultimul decont în care se vor reflecta și regularizările din ajustări.
Poate funcționa și ca II nu contează forma de organizare, important este să dețină toate autorizațiile legale.
Poate funcționa și ca II nu contează forma de organizare, important este să dețină toate autorizațiile legale.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.