eror la facturiile intrate
eror la facturiile intrate
La inchiderea luna ian.2013, la inch.TVA apare o intentionare ca: exista erori cu privire la inregistrarea TVA-lui este vorba de facturile primite de la furnizori-si la verificare intrari apare toate facturile care au intrat si contabilizate in ianuarie. Ce am de facut ?
Cu stima

Re: eror la facturiile intrate
pai verifica pozitiile si vezi la ce se refera..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Am observat si eu aceeasi eroare ! Am verificat, la inchiderea tva, primim mesajul Facturi cu erori ! TVA 16 in articole contabile 36 ! Aduna 4428.TP -16,45 lei (debit) cu credit 4428.M 19,35 lei
Când? După actualizarea la versiunea 413?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu dupa actuializarea 413 nu mai apare eroarea aceasta !
Insa apare alta : In pag 3 a decontului 300 la soldul TVA aferent sunt inversate sumele suma de la livrari la TVA este corecta( A) dar valoarea este trecuta la achizitii (b) si invers daca am achizitii tva este trecut corect la achizitii dar valoarea este trecuta la livrari !
Insa apare alta : In pag 3 a decontului 300 la soldul TVA aferent sunt inversate sumele suma de la livrari la TVA este corecta( A) dar valoarea este trecuta la achizitii (b) si invers daca am achizitii tva este trecut corect la achizitii dar valoarea este trecuta la livrari !