vineri seara nu am reusit sa vb cu nimeniera deja ora 20,00 sambata dimineata am reusit si am comunicat ,iar dupa ora 12,30 nu mi-a mai raspuns nimeni,azi la fel .
am nevoie urgent de un cod de activare si nu ot sa lucrez
am maine garda la o firma si eu.... pauza
de ce nu gasesc nicaieri un ORAR ,afisat macar stiu si gata...
sambata si duminica raspunde cineva la telefoane la saga?
-
Re: sambata si duminica raspunde cineva la telefoane la saga
cod de activare se poate lua nu doar sunând la SAGA. Acesta se poate obține și direct de pe site după logarea în contul de utilizator sau introducând în fereastra de activare a actualizării numele și parola de utilizator primite de la SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc , dar sa stiti ca asta a fost prima incercare care am facut-o, dar fara succes
daca ati fii mai explicit poate reuseam sa va ajutam. ce anume ati incercat si cum "fara succes" ?
descrieti explicit ca sa fiti ajutat.
descrieti explicit ca sa fiti ajutat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
multumesc!
nici numai stiu cu ce sa incep, mi-am pierdut speranta ca se mai poate face ceva, asa ca am sa va spun pe scurt
s-a dus hardul, am luat unul nou si am instatlat win7.programul saga e pe alt hard ,in acest timp a aparut versiunea 414 si 415.am intrat pe iconita sc.exe si a aparut mesaj ca nu se poate accesa decat daca am versiunea 415,am intrat pe sit,m-am logat ,am descarcat si...mi-a dat un alt cod de identificare, dar am folosit numai codul de activare dat,nu a mers,am schimbat codul de pe sit cu cel din fereastra si de aici nu mai vrea sa faca nimic; imi apare mesaj contract nr.... valabil pana la data...................., nu aveti cont de identificare............nu puteti folosi un cod la care ati renuntat si dispare;am instalat si versiunea free peste si tot degeaba; poate maine dimineata reusesc sa iau legatura cu cei de la saga si ma salveaza ......defapt ....acum fac nir de mana ,reg.de casa la fel, am maine la 8 garda la o firma si trebuie sa ma duc cu actele la zi....
nici numai stiu cu ce sa incep, mi-am pierdut speranta ca se mai poate face ceva, asa ca am sa va spun pe scurt
s-a dus hardul, am luat unul nou si am instatlat win7.programul saga e pe alt hard ,in acest timp a aparut versiunea 414 si 415.am intrat pe iconita sc.exe si a aparut mesaj ca nu se poate accesa decat daca am versiunea 415,am intrat pe sit,m-am logat ,am descarcat si...mi-a dat un alt cod de identificare, dar am folosit numai codul de activare dat,nu a mers,am schimbat codul de pe sit cu cel din fereastra si de aici nu mai vrea sa faca nimic; imi apare mesaj contract nr.... valabil pana la data...................., nu aveti cont de identificare............nu puteti folosi un cod la care ati renuntat si dispare;am instalat si versiunea free peste si tot degeaba; poate maine dimineata reusesc sa iau legatura cu cei de la saga si ma salveaza ......defapt ....acum fac nir de mana ,reg.de casa la fel, am maine la 8 garda la o firma si trebuie sa ma duc cu actele la zi....
.. da in cazul acesta cu schimbat hdd cu generare cod nou, intr-adevar doar cu un telefon la Saga se rezolva.
ati avut chiar ghinion sa va lase hdd in weekend. se mai intampla.
ati avut chiar ghinion sa va lase hdd in weekend. se mai intampla.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
apasa pe reset in contul de utilizator si treci noul cod de identificare