situatii pe grupe la stocuri
situatii pe grupe la stocuri
Desi la intrari am introdus grupa la fiecare achizitie de carburanti in functie de masina care a alimentat, la situatia aprovizionarilor, cand ii dau filtru pe grupe, nu-mi apare in situatie nici o inregistrare. Chiar si la exportarea in excel, coloana de "Grupa" imi apare necompletata (iar in intrari am introdus grupa la fiecare produs aprovizionat) Mi-ar trebui neaparat o situatie pe masini pentru raportarea la fd. de mediu.
Grupele în astfel de cazuri se crează la Fişiere-grupe-articole. Acestea se vor completa în Fişiere-Articole la fiecare articol creat.
Dacă ai creat grupe la articole contabile, furnizori sau clienţi nu are cum să-ţi extragă aceste informaţii când soliciţi date despre articole.
Este posibil să fi creat grupe pe articole contabile de aceea ţi se solicită grupele în ecranul de intrări.
Dacă ai creat grupe la articole contabile, furnizori sau clienţi nu are cum să-ţi extragă aceste informaţii când soliciţi date despre articole.
Este posibil să fi creat grupe pe articole contabile de aceea ţi se solicită grupele în ecranul de intrări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
situatii pe grupe
Multumesc tomac, m-ai lamurit cum e cu grupele, dar nu ma ajuta prea mult, deoarece eu un articol il achizitionez pentru doua masini, respectiv grupa MASINA1 si grupa MASINA2. In momentul in care eu creez articolul, ii atribui grupa "MASINA1", dar ulterior, la o noua achizitie, il iau pentru "MASINA2". Solutia cu introducerea grupei la intrari, cand fac receptia mi se parea buna, pentru ca "lipea" articolul de o grupa si ulterior puteam scoate situatii in functie de grupe