Declaratia 205
Re: Declaratia 205
Fisiere/Salariati ....si pe acolo arunca un ochi 

-
Cum putem lista fisa pentru un singur salariat din D205?
nu cred ca poti . D205 e globala nu individuala.
Marian ești părintele lui Gog
Eu am crezut că e o glumă prima dată. Am văzut și niște mailuri legate de chestia asta. Azi am primit 2 cereri de listare a D205 pentru o persoană, la cererea specifică a unor bănci. Nu vreți să auziți ce le-am transmis.

Eu am crezut că e o glumă prima dată. Am văzut și niște mailuri legate de chestia asta. Azi am primit 2 cereri de listare a D205 pentru o persoană, la cererea specifică a unor bănci. Nu vreți să auziți ce le-am transmis.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
ca o solutie de compromis ( pt bancheri)
se genereaza D205 normal din Saga apoi se sterg toti salariatii cu exceptia aluia bun de tre sa ii listezi declaratia pt banca si listezi cu tupeu numa' pt un salariat.

se genereaza D205 normal din Saga apoi se sterg toti salariatii cu exceptia aluia bun de tre sa ii listezi declaratia pt banca si listezi cu tupeu numa' pt un salariat.

- danilevicis

Iti dai seama cata munca, sa stergi 49 sa ramana numai unul.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
exact 49 de click-uri
pe verificate

tomac scrie:Azi am primit 2 cereri de listare a D205 pentru o persoană, la cererea specifică a unor bănci. Nu vreți să auziți ce le-am transmis.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
de ce sunteti rai mai ? da-ti-le oamenilor actele ce le trebuie sa poata sa-si ia credite 

si daca cei de la banca ceri cai verzi pe pereti, i le dai? 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Am avut caz când un salariat mi-a mulțumit după un an de zile, pentru că nu i-am dat ce-a cerut banca pentru creditare, că altfel azi ar fi trebuit să-și vândă casa, la cum merg treburile...Deci câteodată mai facem câte-un bine omului și în mod indirect. 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
herganiec , numa daca cer aia de la banca 6 cai frumosi