configurare societati
configurare societati
Buna ziua,
Capitalul social la o societate este 68208,80 lei, introduc in configurare societati imi rotunjeste 68209,00 lei.
Ce pot sa fac sa nu mai rotunjeasca???
Capitalul social la o societate este 68208,80 lei, introduc in configurare societati imi rotunjeste 68209,00 lei.
Ce pot sa fac sa nu mai rotunjeasca???
Re: configurare societati
sa mai aduci un aport la capitalul social de 20 bani 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- balteanuc692
Dai 500 lei la ONRC pentru 20 de bani 

Este o greseala(lipsa) in baza de date care nu are zecimale, desi ele sunt afisate pe ecran.
Ar trebui corectata.
Ar trebui corectata.
- fagarasa176
De obicei capitalul social este format dintr-o suma rotunda...d-vs sunteti o exceptie
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- balteanuc692
O fi venit cu aport la capital cu un mijloc fix, o cladire... cine stie...
- fagarasa176
Mama lui de evaluator 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
APJU. CAPITALITL SOCIAL, PARTTLE SOCIALE
Att" g.1. La constituire, capitalul social subscris gi virsat al societi{ii este de 68208,80 lei, din care 6,5 lei si 19.111Dolari
echivalentul a 17.000dur0, ninO impartit inh-un numarde I parti sociale, cu o valoare nominala de 8526,1lei.parte sociala,
apartinand in totalitate asociatului unic'
???????
Att" g.1. La constituire, capitalul social subscris gi virsat al societi{ii este de 68208,80 lei, din care 6,5 lei si 19.111Dolari
echivalentul a 17.000dur0, ninO impartit inh-un numarde I parti sociale, cu o valoare nominala de 8526,1lei.parte sociala,
apartinand in totalitate asociatului unic'
???????
Nu cred ca e o problema rotunjirea din configurare,
nu este preluata in nici un raport.
nu este preluata in nici un raport.
Marian Apetre
Multumesc pentru raspuns.
Cand emit Facturi imi apare la datele societatii asta ma deranjeaza cel mai mult si nu am posibilitate sa modific.
Cand emit Facturi imi apare la datele societatii asta ma deranjeaza cel mai mult si nu am posibilitate sa modific.
Buna seara.
Am si eu o problema cam ciudata.
Deschid partida nou pt.o societate, introduc soldurile in balanta initiala de la ian.2012, si e ok.
La introducere adaug niste conturi asa cum as dori eu sa se vada in balanta: ex. 3025.1 -seminte , 3025.2-erbicide , 457.2-divid.de plata af.2011 etc.
Lucrez tot anul 2012, cu diverse note contabile in care folosesc aceste conturi, iar cand listez balanta la 31.12.2012 nu mai am egalitate intre D=C .
Am incercat la Administrare-verificare date si imi da mesajul ca : analiticul contului 3025.1 nu are sintetic aferent.
??? Ce trebuie sa fac?
Am si eu o problema cam ciudata.
Deschid partida nou pt.o societate, introduc soldurile in balanta initiala de la ian.2012, si e ok.
La introducere adaug niste conturi asa cum as dori eu sa se vada in balanta: ex. 3025.1 -seminte , 3025.2-erbicide , 457.2-divid.de plata af.2011 etc.
Lucrez tot anul 2012, cu diverse note contabile in care folosesc aceste conturi, iar cand listez balanta la 31.12.2012 nu mai am egalitate intre D=C .
Am incercat la Administrare-verificare date si imi da mesajul ca : analiticul contului 3025.1 nu are sintetic aferent.
??? Ce trebuie sa fac?
Verifica sa ai contul "3025", iar in caz negativ sa-l adaugi.
iar apoi fa balanta pe fiecare luna si verifica egalitatile.. macar aflati de cand apar diferentele.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)