Buna ziua ,
Detin programul SAGA C pe un calculator la serviciu si pe altul acasa .As dori sa transfer datele la una din firme de pe calculatorul de la servici pe cel de acasa dar nu stiu daca este posibil si care ar fi pasii de urmat.As dori ca facand asta sa-mi preia analiticele la clienti si furnizori .
Multumesc.
transfer date
- fagarasa176
Re: transfer date
Daca ai abonament pe ambele foloseste facilitatea de Salavare-Restaurare baza date
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Multumesc...mai exact pasii de urmat va rog ca nu prea ma pricep la calculatoare...varsta...
-
Am abonament pe ambele...Multumesc!
- fagarasa176
Pe calculatorul de la firma:
Administrare-->intretinere BD-->Salvare/Indexare..bifati "cu salvarea datelor in alta locatie" ..alegeti calea de salvare...start
Copiati arhiva pe stick/CD..etc
Pe calculatorul de acasa:
Administrare-->intretinere BD-->Restaurare-->restaurare din alta locatie...alegeti calea de restaurare ...stick/CD
Sau luati legatura cu un coleg/amic care se pricepe mai bine
ATENTIE prin aceasta metoda daca exista date deja introduse pe firma respectiva pe calculatorul de acasa acestea vor fi sterse
Administrare-->intretinere BD-->Salvare/Indexare..bifati "cu salvarea datelor in alta locatie" ..alegeti calea de salvare...start
Copiati arhiva pe stick/CD..etc
Pe calculatorul de acasa:
Administrare-->intretinere BD-->Restaurare-->restaurare din alta locatie...alegeti calea de restaurare ...stick/CD
Sau luati legatura cu un coleg/amic care se pricepe mai bine

ATENTIE prin aceasta metoda daca exista date deja introduse pe firma respectiva pe calculatorul de acasa acestea vor fi sterse
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Multumesc am reusit..