Buna seara,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o dilema.Cat timp am folosit Saga doar pt. salarii totul a fost in regula. Problemele au aparut acum cand trebuie sa gestionez si Revisalul din Saga.
Concret:Cand operez o incetare de contract, sa zicem 25.02.2013, din punct de vedere al Revisalului totul pare in regula, adica raportul pe salariat imi ofera datele corecte, dar cand revin in sectiunea salarii, in dreptul salariatului respectiv, la data ultimei zile lucrate apare ziua de 25.02.2013 (ceea ce nu-i deloc corect) si implicit in statul aferent lunii februarie salariatul apare cu o zi lucrata in plus, adica 25.
Am incercat sa modific in sectiunea de salarii, ultima zi lucrata, am trecut-o pe cea reala, adica 24.02, dar automat in raportul pe salariat, data incetarii contractului se modifica si se transforma in 24.02.2013.
Asadar, va rog, ajutati-ma, si spuneti-mi unde gresesc.
Va multumesc!
Probleme Revisal/Salarii
Re: Probleme Revisal/Salarii
aceasi problema o si eu , eu am pus data corect si am facut statul si am validat dupa aceea modific in revisal
nu e gresit, asa trebuie sa fie.
ultima zi lucrata trebuie sa apara. Daca a lucrat in 24.02.2013 aceea e ultima zi de lucru si nu 25.02.2013
ultima zi lucrata trebuie sa apara. Daca a lucrat in 24.02.2013 aceea e ultima zi de lucru si nu 25.02.2013
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
eu am avut ultima zi de lucru 21 si la data incetari mi-a pus 21 ceea ce nu afost corect trebuia 22
Pentru a reconstitui un revisal manual credeti ca e corect sa inscriu numai salariatii activi la data curenta?
La acestia ar trebui sa introduc si toate modificarile facute pe timpul desfasurarii contaractului?
Va multumesc
La acestia ar trebui sa introduc si toate modificarile facute pe timpul desfasurarii contaractului?
Va multumesc
Trebuie sa ai toate datele incepand cu 01.08.2011.