cum inregistrez o factura cu taxare inversa pe intrari?
este vorba de prestari servicii de catre terti.
taxare inversa
Alegi la tip "T". Vezi şi în help.
S-a mai discutat pe forum.
Vă rog, încercaţi înainte de a posta o întrebare, să căutaţi pe forum subiectele similare. În cazul în care nu veţi găsi soluţie la problema care vă interesează sau soluţia o consideraţi inacceptabilă, postaţi problema.
S-a mai discutat pe forum.
Vă rog, încercaţi înainte de a posta o întrebare, să căutaţi pe forum subiectele similare. În cazul în care nu veţi găsi soluţie la problema care vă interesează sau soluţia o consideraţi inacceptabilă, postaţi problema.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
lucrez pe 2 calculatoare si am vrut sa descarc pe cel de al doilea calculator noi actualizari la program si nu mai pot sa lucrez pe al doilea calculator deoarece s-a blocat programul si imi cere cod de activare contabilitate si cod activare stocuri , am vazut ca acestea sunt unice pentru fiecare calculator ce trebuie sa fac?
Să mai faci un abonament. Puteai lucra în reţea şi aşa foloseai ambele calculatoare. În cazul în care din varii motive ai nevoie ca să lucrezi cu Saga pe 2 calculatoare, trebuie ca pentru a actualiza să ai abonament pe ambele calculatoare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.