verficare tert pt tva
-
verficare tert pt tva
buna ziua tuturor,
am o problema in program si va rog, daca se poate sa ma ajutati:
- am descarcat versiunea 299 cu ultima varianta de azi 13.07.07 si la declaratia 394 cand apas pe butonul "verifica daca tertul curent este inregistrat in scopuri de tva" imi apare urmatoarea eroare " eroare 1733 - class definition MSSOAP.SOAPCLIENT30 is not found " ii dau OK si apare "optiunea este functionala numai daca exista o conexiune la internet functionala". La fel si cu celalalt buton.
Precizez ca am conexiune la internet prin dial-up si cand sunt conectata tot nu functioneaza. Este ceva setat gresit la mine ? E vreo problema faptul ca conexiunea este prin dial up?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Va doresc o zi buna
am o problema in program si va rog, daca se poate sa ma ajutati:
- am descarcat versiunea 299 cu ultima varianta de azi 13.07.07 si la declaratia 394 cand apas pe butonul "verifica daca tertul curent este inregistrat in scopuri de tva" imi apare urmatoarea eroare " eroare 1733 - class definition MSSOAP.SOAPCLIENT30 is not found " ii dau OK si apare "optiunea este functionala numai daca exista o conexiune la internet functionala". La fel si cu celalalt buton.
Precizez ca am conexiune la internet prin dial-up si cand sunt conectata tot nu functioneaza. Este ceva setat gresit la mine ? E vreo problema faptul ca conexiunea este prin dial up?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Va doresc o zi buna
aveti nevoie de SOAP Toolkit 3.0. Executabilul poate fi descarcat de aici :
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
-
verficare tert pt tva
Barbua , iti multumesc f. mult. Am descarcat de pe link-ul afisat si acum functioneaza.
Week-end placut !
Week-end placut !
verificare tert pt tva
Revin dupa un an cu o intrebare, am de deascarcat si eu de pe link-ul de mai sus aplicatia dar nu prea stiu ce sa fac cu ea pt. ca dupa instalare mi-a despachetat 3 fisiere nu mi-a instalat nici un program nou. Nu stiu eu ce trebuie sa fac cu fisierele obtinute? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Ai instalat ceva ce te va ajuta cum nici macar nu-ti imaginezi sau ma rog nu ai bagat de seama sau nu bagi de seama.
Acest program care trebuia instalat, va face legatura cu site-ul european de verificare a codurilor firmelor romanesti care sunt inregistrate in scopuri de TVA. Mai pe inteles, atunci cand vei face declaratia recapitulativa 394, cu termen de depunere 25 iunie 2008, acolo SAGA cumuleaza TOATE INTRARILE si IESIRILE inregistrate de tine in jurnalele perioadei Ianuarie 2008 - Iunie 2008. In ecranul DECLARATIE 394, ai 2 butoane: VERIFICA TERTUL CURENT, VERIFICA TOTI TERTII. Programul de care spui tu ca nu a facut nimic de fapt face aceasta treaba in locul tau: verifica daca acele coduri fiscale pe care tu le-ai trecut sunt reale si daca nu sunt reale te va avertiza.
Asta face programul acela.
Acest program care trebuia instalat, va face legatura cu site-ul european de verificare a codurilor firmelor romanesti care sunt inregistrate in scopuri de TVA. Mai pe inteles, atunci cand vei face declaratia recapitulativa 394, cu termen de depunere 25 iunie 2008, acolo SAGA cumuleaza TOATE INTRARILE si IESIRILE inregistrate de tine in jurnalele perioadei Ianuarie 2008 - Iunie 2008. In ecranul DECLARATIE 394, ai 2 butoane: VERIFICA TERTUL CURENT, VERIFICA TOTI TERTII. Programul de care spui tu ca nu a facut nimic de fapt face aceasta treaba in locul tau: verifica daca acele coduri fiscale pe care tu le-ai trecut sunt reale si daca nu sunt reale te va avertiza.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Daca bine stiu termenul de depunere a declaratie 394 pe semestrul I pe anul 2008 este 25 iulie 2008 si nu 25 iunie 2008.Ai instalat ceva ce te va ajuta cum nici macar nu-ti imaginezi sau ma rog nu ai bagat de seama sau nu bagi de seama.
verificare tert pt tva
Este ok Paturcai eu inteleg foarte bine ce ar trebui sa faca acest program , problema mea este ca dupa instalare am incercat sa fac verificarea codurilor de inreg. si nu merge, adica imi da aceeasi eroare pe care mi-o dadea si inainte de instalare . As dori sa stiu cum instalez programul de pe link pentru ca dupa instalarea mea -dupa cum am mai scris- mi s-au despachetat trei fisiere , adica: isapi3_files , soap3_core , winhttp51. Ce fac cu ele ?
Re: verificare tert pt tva
Nu ai inteles ce anume sa descarci si m-ai intristat.briscb scrie:Este ok Paturcai eu inteleg foarte bine ce ar trebui sa faca acest program , problema mea este ca dupa instalare am incercat sa fac verificarea codurilor de inreg. si nu merge, adica imi da aceeasi eroare pe care mi-o dadea si inainte de instalare . As dori sa stiu cum instalez programul de pe link pentru ca dupa instalarea mea -dupa cum am mai scris- mi s-au despachetat trei fisiere , adica: isapi3_files , soap3_core , winhttp51. Ce fac cu ele ?
Dupa ce dai click pe acea legatura cauti sa descarci acest fisier:
SOAP Toolkit 3.0
Urmeaza sub acest nume o scurta descriere (brief description) si un pic mai jos se gaseste un buton pe care scrie DOWNLOAD. Apasa pe acel buton.
Ti se va deschide o casuta de dialog care iti va solicita sa salvezi sau sa rulezi fisierul executabil.
Alege sa-l descarci. Fisierul se numeste: SOAPSDK.EXE
Dupa ce se descarca dai dublu click pe el si mergi din next in next pana la Finish. Accepti tot ceea ce iti cere, si vei avea programul instalat.
Fisierele de care faci vorbire, 3 la numar ni' nu stiu d'un sa le iau si sa le pun. M-ai spart cu denumirile alea de am ajuns ca domnul din figura alaturata:

Repet este UN SINGUR FISIER EXECUTABIL (program).
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
verificare tert pt tva
Draga Paturcai sincer imi pare rau ca te-am intristat dar te rog sa ma crezi ca am procedat exact cum mi-ai descris mai sus - nu pentru prima data descarc ceva de pe net - si nu stiu din ce motiv mi-a descarcat un fisier pe nume stk3redist pe care dupa ce l-am rulat mi-a creat cele 3 fisiere de care te-ai speriat , Probabil nu am fost destul de atent la ce descarc pentru ca acum din prima a reusit si functioneaza perfect si mi-am dat seama ca optiunea din SAGA cu care verfici aceste coduri este SUPER. Iti multumesc pentru rabdarea care ai avut-o cu mine.