Seara buna
Am o propunere catre reprezentantii S.C. SAGA Software S.R.L. să ne ofere posibilitatea realizării raportărilor anuale pentru societatile aflate in lichidare din programul Saga C.
Realizarea raportărilor anuale m-ar ajuta foarte mult să ecomisesc timp cabinetul nostru întocmește de regulă raportări anuale.
Aștept punctul vostru de vedere la solicitarea mea. Răspunsul primit la e-mailul trimis către reprezentanții Saga Software este invariabil
"Nu avem in vedere o astfel de modificare a programului.
Cu stima,
Felix Moisescu
Account Manager
SAGA Software
021 30 800 60; 0723 512 059;
0746 060 380; Fax - 021 320 4220
http://www.sagasoft.ro"
Raportari anuale pentru societati aflate in lichidare
Re: Raportari anuale pentru societati aflate in lichidare
Eu sunt doar un simplu utilizator, dar nu inteleg ce rapoarte ai dorii sa generezi din program.
Iar daca cei din echipa Saga ti-au raspuns ca nu se va implementa, precis au un anumit motiv, este posibil sa fie util doar la cateva persoane a caror numar este foarte redus.
Iar daca cei din echipa Saga ti-au raspuns ca nu se va implementa, precis au un anumit motiv, este posibil sa fie util doar la cateva persoane a caror numar este foarte redus.
- fagarasa176
Saga este un program de contabilitate nu un program de generare situatii si raportari.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
eu propun ca Saga sa faca si cartofi prajiti
Welcome to McSaga !

- fagarasa176
Mr. @g...cred ca trebuia sa postezi AICI 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
nu stiam de topicu' ala , dar chiar de 3 ani nimeni nu a mai propus nimic S.F.?