Am doua concedii medicale pe luna martie 2012, iar cand vreau sa listez " Lista concedii medicale" nu afiseaza sau listeaza nimic.
Pot doar lista Centralizatoarele de concedii medicale, dar in lista concediilor medicale erau expuse detaliat toate datele, si acestea imi trebuie pentru a intocmi dosarul de recuperare catre CASA DE ASIGURARI DE SANATATE.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Lista concedii medicale
Re: Lista concedii medicale
Recuperarea nu il vei face in aprilie?
Dosarul de recuperare se va face in aprilie, dar de unde am eu garantia ca in aprilie pot imprima aceasta lista? Si nu as dori sa-mi refuze dosarul de la Casa de Asigurari de Sanatate din cauza aceasta
Te grabesti sa apuci Casa de Sanatate inca in viata. Am citit ca se vor desfiinta in scurt timp.
Pt. dosarul de recuperare nu ai nevoie de Lista concedii medicale. La dosar se anexeaza Centralizatorul (Anexa 5 din Ord.130/18.02.2011) pe care il listezi din State plata -> Concedii -> Centralizator integral.
Lista concedii medicale este doar informativa si se scoate doar atunci cand transmiti concediul medical la Casa de Sanatate.
Lista concedii medicale este doar informativa si se scoate doar atunci cand transmiti concediul medical la Casa de Sanatate.