Halal asistenta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
oanceag877

Halal asistenta

#1 Mesaj de oanceag877 »

Buna ziua,
Sunt un nou membru al acestui forum si totodata al acestui program de contabilitate.
Dar sincera sa fiu imi blestem zilele si imi pare enorm de rau ca mi-am cumparat acest program.
Este normal sa suni la Saga cu o problema legata de solduri nepreluate corect si sa vi se spuna sa cititi manualul de utilizare? Mi-au spus ca daca citesc si urmez toti pasii din manual este imposibil sa nu mearga.Dar ei pentru ce ofara asistenta? Nu prentru a ne ajuta in astfel de situatii? Sau poate nu inteleg eu cuvantul Asistenta.
Atunci pentru ce mai apare pe pagina lor ca ofera asistenta, nu inteleg ce este cu aceasta magarie. Din pacate nu am retinut numele acelei doamne sau domnisoare, dar chiar nu am vrut sa o deranjez de la cafea sau de la povesti,am vrut doar sa fiu ajutata si indrumata.Atata timp cat platesc si mai apare si pe pagina lor ca ofera asistenta atunci asa sa fie.

fagarasa176

Re: Halal asistenta

#2 Mesaj de fagarasa176 »

In helpul programului, disponibil prin apasare tastei F1 in programul SAGA, la Configurare--> Preluare date contabile aveti pasii de urmat
Daca nu va descurcati reveniti cu detalii si veti primii ajutor de la colegii de pe forum.
Nu trebuie sa fiti suparata SAGA este un program extraordinar de bun va spun din propria experienta si colegii va pot confirma :wink:
Spor la treaba.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

cernatv

#3 Mesaj de cernatv »

"Mi-au spus ca daca citesc si urmez toti pasii din manual este imposibil sa nu mearga."
Aici sa sti ca au dreptate. La ceilalti utilizatori cum de-a mers preluarea soldurilor?

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

costachem

#5 Mesaj de costachem »

a fost ok raspunsul, crede-ma. la mine s-a rastit azi o domnisoara (cand am indraznit sa-i spun ca asa scrie in legislatie) ca "noi nu facem si gata!" :)

Saga este intr-adevar un program super ok, dar suportul lasa mult de dorit.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

depinde pe cine nimeresti.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

gramac921

#7 Mesaj de gramac921 »

la vederea denumirii acestui topic , eu am crezut ca se discuta de vreo asistenta medicala in halat scurt , draguta ....da' vad ca nu :lol:

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Aveam eu un articol legat de unii clienți, dar am renunțat la el. Eu mă întreb dacă este posibil ca un client ce sună pentru o problemă ca aceasta și i se răspunde: "pentru a prelua facturile neachitate, introduceți-le la intrări sau ieșiri, după caz, cu o dată anterioară preluării de date", iar clientul spune "Doamne, am parte de numai de tâmpiți.". Ei bine, v-aș pune în pielea fetelor de la asistență, ce sunt foarte ok, indiferent ce cred unii sau alții. Sau să vă spun de persoana ce "dau firma în judecată că programul ăsta tâmpit, pentru SAGA PS, nu=mi scoate D101"?
Nu cred poveștile alea cu:"mi s-a vorbit nepoliticos", "nu mi s-a răspuns", "nu am primit soluții". Nu le cred pentru că am petrecut destul timp în firmă pentru a realiza că nu sunt adevărate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balteanuc692

#9 Mesaj de balteanuc692 »

Am cunoscut si eu cateva fete de la SAGA, eu platesc la sediu abonamentul, cash :oops:

gramac921

#10 Mesaj de gramac921 »

aha razvane...va sa zica te duci cu pizza la ele :lol:

balteanuc692

#11 Mesaj de balteanuc692 »

Uite, nu m-am gandit niciodata :lol:
Da` cand ma mai duc, il rog pe Domnul Toma sa le sune si sa imi spuna de care le place :lol: :lol:

gramac921

#12 Mesaj de gramac921 »

nu stiu daca iti va spune , asta deja e secret de serviciu :lol:

balteanuc692

#13 Mesaj de balteanuc692 »

Da, este secret de serviciu ca eu nu le dau reteta pizzei :lol: :lol:

herganiec

#14 Mesaj de herganiec »

du-le tu ca se descurca ele cu oricare.. Imagine Imagine
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

eugen01

#15 Mesaj de eugen01 »

b>
esti mai harnic ca mine.Io..am o sticla de cidru ...de vara trecuta tot zic sa trec sa o las pt T&S. :)

Scrie răspuns