Legatura intre Pontaj si Stat de plata

colfl630

Legatura intre Pontaj si Stat de plata

#1 Mesaj de colfl630 »

Exista in SAGA posibilitatea ca statul de plata sa preia automat datele din pontaj? (va multumesc anticipat pt ajutor si imi cer scuze daca intrebarea a mai fost explicata, sunt utilizator nou si inca nu ma descurc)

balazse

Re: Legatura intre Pontaj si Stat de plata

#2 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Nu se poate ceea ce doresti.
Dar, daca completezi corect informatiile in stat se vor prolua aproape 100% in pontaj. Daca ai concediu de odihna/medical/altele atunci trebuie sa stergi orele "lucrate" pentru zilele lucrate, iar dupa listare treci manual CM/CO/altele.

Citeste manualul de utilizare acolo sunt descrise multe lucruri.

colfl630

#3 Mesaj de colfl630 »

Multumesc pentru promptitudinea raspunsului!
(aveti dreptate, din pacate, scrie in manual despre Pontaj: "Observaţie: Modificarile efectuate în acest ecran nu produc efecte in statul de salarii." :( )

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Si inca un lucru important. NICIODATA nu modifica manual casuta "timp lucrat", ci doar restul casutelor, deoarece programul actualizeaza valoare din acea casuta.

colfl630

#5 Mesaj de colfl630 »

Multumesc :)!

ioni459

#6 Mesaj de ioni459 »

In situatia in care programul de lucru este de 8.30 ore/zi in 4 zile si 6 ore/zi 1 zi, in total 40/sapt

in Foaia colectiva de prezenta nu ar trebui sa trec tot 8.30 ore/zi???
am incercat dar programul rotunjeste, nu scrie cu 8.30

multumesc

fagarasa176

#7 Mesaj de fagarasa176 »

Pt ca nu exista norma fractionata pe zi
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

ioni459

#8 Mesaj de ioni459 »

si atunci e corect ca Pontajul sa fie cu completat cu 8 ore/zi?

fagarasa176

#9 Mesaj de fagarasa176 »

Parerea mea ca da
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

ioni459

#10 Mesaj de ioni459 »

multumesc

jianus

#11 Mesaj de jianus »

balazse scrie:Bine ai venit pe forum!
Nu se poate ceea ce doresti.
Dar, daca completezi corect informatiile in stat se vor prolua aproape 100% in pontaj. Daca ai concediu de odihna/medical/altele atunci trebuie sa stergi orele "lucrate" pentru zilele lucrate, iar dupa listare treci manual CM/CO/altele.

Citeste manualul de utilizare acolo sunt descrise multe lucruri.
mentionez ca sunt "aproape 100%" multumit de programul SAGA, mai putin aceasta problema pe care am mai semnalat-o.
logic si firesc este ca statul de plata sa se intocmeasca automat strict DUPA pontaj.
iar in pontaj in momentul introducerii numarului de ore lucrate sau nelucrate intr o anumita zi sa se actualizeze totalurile.

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Nu vreau sa se inteleaga gresit, dar faptul ca inainte s-a lucrat intr-un fel (intr-un alt program) nu inseamna ca nu ne putem obisnui si altfel.
Sincer asa cum este programul daca lucrezi "stadard" este foarte eficient, decat daca ar trebui sa lucrez dupa pontaj.
Din pacate nu cred ca se va proceda vreodata la cele cerute, din motive tehnice. De exemplu, angajatul in ianuarie este pontat cu 180 ore in loc de 168 cate zile lucratoare sunt in luna, iar in februarie lucreaza doar 150, deoarece se recupereaza orele din ianuarie. In ambele cazuri in stat de plata va aparea lucrata luna intreaga (168, respectiv 160), daca ar fi legate automat atunci ar iesi cam haos.

jianus

#13 Mesaj de jianus »

balazse scrie:Nu vreau sa se inteleaga gresit, dar faptul ca inainte s-a lucrat intr-un fel (intr-un alt program) nu inseamna ca nu ne putem obisnui si altfel.
Sincer asa cum este programul daca lucrezi "stadard" este foarte eficient, decat daca ar trebui sa lucrez dupa pontaj.
Din pacate nu cred ca se va proceda vreodata la cele cerute, din motive tehnice. De exemplu, angajatul in ianuarie este pontat cu 180 ore in loc de 168 cate zile lucratoare sunt in luna, iar in februarie lucreaza doar 150, deoarece se recupereaza orele din ianuarie. In ambele cazuri in stat de plata va aparea lucrata luna intreaga (168, respectiv 160), daca ar fi legate automat atunci ar iesi cam haos.
ok
am inteles
ms pt explicatie

balazse

#14 Mesaj de balazse »

Pentru JianuS:
tomac scrie:Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.

Scrie răspuns