Cum sa fac sa nu stric si mai rau decat am stricat pana acum?
Am gresit statul de plata pe februarie: adica am uitat sa trec salariatii de la 700 la 750 lei si i-am dat validare si la statul de plata si la inchidere luna, am facut toate listarile.....numai azi am vazut porcaria. Ce trebuie sa fac? Cu D112 e clar ca depun rectificativa. Dar in contabilitate? Trebuie sa devalidez si sa refac statul de plata? apoi sa fac dinou listarile de luna?
Salariile gresite pe februarie
Re: Salariile gresite pe februarie
stergi staul pe luna februarie , faci modificarile si il generezi din nou si validezi. apoi faci rectificativa la 112.
si apoi inchizi iar luna februarie
hai ca nu e asa grav..
si apoi inchizi iar luna februarie
hai ca nu e asa grav..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Mersi mult! E un pic mai grav ca am 2 persoane de pe statul de plata care beneficiaza de subventia aia de la somaj ca i-am agajat proaspat absolventi fiind. SI am depus si documentele la AJOFM si bineinteles ca si alea sunt gresite!:(((( Dar asta e. Data viitoare incerc sa nu ma mai grabesc!
-
avand conventie cu somajul pentru acordarea subventiei
pt tineri absolventi nu mai puteti face rectificativa la 112
dupa data de 25,veti da banii inapoi cu subventia lunii respective
Mai bine reglati in luna urmatoare cu diferenta de salariu a lunii februarie.
pt tineri absolventi nu mai puteti face rectificativa la 112
dupa data de 25,veti da banii inapoi cu subventia lunii respective
Mai bine reglati in luna urmatoare cu diferenta de salariu a lunii februarie.
pai nu merge.. ca trebuia modificat minimul pe economie(act aditional) de la 700 la 750 .. aici e problema.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
da, dar daca a emis decizii de majorare a salariului si a transmis revisal e ok
nu-i ia nimeni capul ca a uitat va da diferenta in luna urmatoare , altfel se alege cu un
proces verbal AJOFM
nu-i ia nimeni capul ca a uitat va da diferenta in luna urmatoare , altfel se alege cu un
proces verbal AJOFM