Data intrare in program
Data intrare in program
Consider ca ar fi foarte bine daca s-ar putea schimba a data prelucrarilor direct din program si nu prin redeschiderea acestuia. Ce parere aveti legat de acest aspect?
Re: Data intrare in program
si cum anume te-ai gandit sa se faca asta?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu n-am prin idea. 

-
Am incercat sa introduc in SAGA la ,,Configurare societate" o asociatie nonprofit si nu reusesc deoarece programul imi cere la ,,Configurare societate" numarul de inregistrare la Registrul Comertului al asociatiei si, din cite stiu eu asociatiile nu se inregistreaza la ORC. Am incercat sa introduc in cimpul respectiv numarul Certificatului de inscriere al asociatiei in Registrul special al asociatiilor si fundatiilor la Judecatorie. Programul SAGA il considera incorect. Las cimpul gol sau nu stiu eu ce trebuie trecut acolo? Unde gresesc?
Asociatia s-a infiintat cf. celor legale si s-a inregistrat in Registrul Special in iunie 2012 insa are o singura operatiune in 2012, aceea de depunere in banca a aportului fondatorilor la patrimoniu asociatiei. Am introdus nota contabila aferenta acestei operatiuni, am inchis lunile anului 2012 si am incercat sa generez bilant 2012. Formularele de bilant pdf nu se genereaza. Programul imi da urmatorul mesaj: ,,Numarul de inregistrare la Registrul Comertului este invalid. Rectificati in ,,Configurare societate".
Cum sa depasesc acest impas? As ruga chiar pe reprezentantii SAGA sa-mi raspunda daca nu deranjez prea mult.
Asociatia s-a infiintat cf. celor legale si s-a inregistrat in Registrul Special in iunie 2012 insa are o singura operatiune in 2012, aceea de depunere in banca a aportului fondatorilor la patrimoniu asociatiei. Am introdus nota contabila aferenta acestei operatiuni, am inchis lunile anului 2012 si am incercat sa generez bilant 2012. Formularele de bilant pdf nu se genereaza. Programul imi da urmatorul mesaj: ,,Numarul de inregistrare la Registrul Comertului este invalid. Rectificati in ,,Configurare societate".
Cum sa depasesc acest impas? As ruga chiar pe reprezentantii SAGA sa-mi raspunda daca nu deranjez prea mult.
-
Daca il lasi gol vei putea sa lucrezi in Saga dar nu vei putea sa generezi bilantul.
Eu am pus J0/0/0 si a mers.
Eu am pus J0/0/0 si a mers.
-
Biuna ziua. Nu sunt contabile dar spre stiinta mea va rog sa imi spuneti in bilant la F20-pag 1 rd. 19 Salarii si indemnizatii ce intra ?.....salariile si concediile medicale din fondul de salarii?....sau? ....mai bine spuneti-mi separat salarii rd....., concedii medicale din fond salarii......si cocedii medicale din CCI....Multumesc mult detot 

Pentru SerbanM575
Asa cum zicea si DaneliucD514 trebuie completat partea de Nr ORC, citeste aici postarrile:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... =J05%2F%2F
Pentru IacoboaiaC792
Completezi cu soldul conturilor din balanta "(ct.641+642+643+644-7414)".
Asa cum zicea si DaneliucD514 trebuie completat partea de Nr ORC, citeste aici postarrile:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... =J05%2F%2F
Pentru IacoboaiaC792
Completezi cu soldul conturilor din balanta "(ct.641+642+643+644-7414)".
In meniul "Fisiere", sa fie introdusa optiunea "Data prelucarare", prin care sa putem schimba in special luna si anul in care dorim sa facem prelucrari. Stiu ca programul permite sa introduci, la momentul prelucrarilor, orice data care este mai mica decat data curenta a sistemului, dar daca la un moment dat dorim sa lucram in luni/ani diferite/diferiti, sa putem modifica data prelucrarilor prin meniu, astfel incat la introducerea documentelor, sau la listarea unei situatii, sa ne apara cel putin luna si anul in mod implicit.
Deci vrei sa zici ca sunt cazuri in care lucrezi 2-3 luni deodata? Altfel nu isi are rostul.
Da. Da nu numai in cazul prelucrarilor, ci si in cazul eliberarii de adeverinte, de exemplu. O situatie intalnita de catre mine, este urmatoarea: lucrez la luna contabila anterioara, la lansarea aplicatiei setez ca data a prelucrarilor ultima zi lucratoare a lunii anterioare, pentru ca asa nu voi fi nevoit sa introduc la prelucrare luna si anul ci doar data. La un moment dat, un salariat are nevoie de o adeverinta. La listarea adeverintei, data eliberarii apare data de intrare in aplicatie si nu data curenta. Ca sa-i pot emite o adeverinta cu data curenta, trebuie sa inchid aplicatia si sa o redeschid cu data curenta. Dupa eliberarea adeverintei, trebuie sa inchid din nou aplicatia si sa o lansez prelucrarii documentelor. Daca, schimbarea datei prelucrarilor fi posibila din meniu fara a se inchide aplicatia, sunt sigur ca situatiile similare ar fi evitate.
Si in loc sa inchizi aplicatia, de ce nu deschizi din nou aplicatia (adica o noua fereastra), astfel dupa ce ai eliberat adeverinta poti sa continui unde ai terminat inainte de adeverinta.
Nu zic ca nu ar fi util, dar nu stiu unde s-ar putea introduce pentru a putea reduce din operatiuni.
Nu zic ca nu ar fi util, dar nu stiu unde s-ar putea introduce pentru a putea reduce din operatiuni.
daca e vorba doar de nr. si data adeverintei .. acestea ar fii util sa le putem introduce noi (care le vrem) inainte de a lista documentul.. iar programul sa le foloseasca pe acestea si nu data calculatorului.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Asa ar fi mai util.