In perioada aceea nu lucram la aceasta firma si nu mai stiu cum era atunci.
Se pare ca cel dinaintea mea a depus la vremea aia, D100 trimestrial desi trebuia lunar.
Instructiunile de atunci spuneau ca se depune:
Firma nu a avut statut de microintreprindere in anul 2007, dar din cate tin eu minte, desi instructiunile prevedeau ca firma trebuia sa aiba statut de micro, in practica, cei de la Administratia Financiara spuneau ca se aplica tuturor firmelor cu CA < 100.000 euro si pana la 9 salariati (deci , chiar daca erau platitoare de impozit pe profit). Am si o declaratie 010 prin care se modifica vectorul fiscal in trimestru incepand cu ianuarie 2007.1.2. Trimestrial, pana la data de 25, inclusiv, a primei luni din trimestrul urmator:
- pentru obligatiile de plata reprezentand:
g) impozitul si contributiile aferente veniturilor din salarii datorate de catre contribuabilii care au statut de microintreprindere, in conditiile Legii nr.346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de catre persoanele fizice care desfasoara activitati independente;
In mod normal, daca nu avea dreptul sa depuna trimestrial, trebuia sa nu se primeasca acea 010. Ce as putea sa mai fac acum?