Am si eu o nelamurire.:in perioada 23-27.01.2012 am avut un salariat in CFS,pe care l-am inregistrat ..urmand pasii respectivi..copiere fisier..verif.cu REv 508 si transmis la ITM.
Azi am zis sa transmit incetarea suspendarii si am intrat pe raport salariat sa verific inregistratrea..care spre surprinderea mea culmea nu apare citez la intervale suspendare :" nu exista intervale suspendare ". De curiozitate am verif. si la inreg.transmisa la ITM si acolo imi apare salariatul respectiv cu stare activ. Stau si ma intreb daca mai e cazul sa mai transmit ceva ???
Raport Salariat
Re: Raport Salariat
ati modificat la salariat (nu ati dat copiere fisier) apoi ati trecut la alta persoana(poate) ati modificat si apoi ati dat copiere fisiere. !! Dupa fiecare modificare a unei persoane se da <copiere fisiere> altfel face doar la ultima inregistrare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Daca am 5 salariati carora le-am modificat salariul la 01.02.2013, dupa ce am trecut data consemnarii 01.02.2013, trebuia sa dau copiere fisier dupa fiecare salariat? In cazul acesta care fisier trebuia sa il trimit la ITM, ultimul sau toate?
Dupa ce faceti modificarile la toti generati registrul si se ia toate modificarile ptr. toti.
simiong566...
Dupa fiecare modificare a unei persoane se da <copiere fisiere> altfel face doar la ultima inregistrare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)