Buna ziua,
Am si eu o propunere de modificare a programului, in sensul ca am primit o factura cu minus de la Electrica (la citire a reiesit un consum mai mic decat s-a platit) si de aceea factura in februarie a venit pe minus...dar programul nu m-a lasat sa o validez pana nu o reglez cu o factura pe plus....dar nu aveam cu ce factura sa o reglez deoarece toate erau platite integral, si abia in martie cand a venit o factura de plata am reglat-o cu aceea , DAR a trebuit sa-i schimb data de intrare din februarie cu o data din martie dupa factura normala din martie pentru ca sa o vada programul (sincer, mie nu mi se pare ok).
Asadar, va rog sa verificati ca intrarea sa ma lase sa o fac normal, in februarie, si sa o reglez cu o factura ulterioara din martie, nu doar cu facturi deja introduse pana la cea cu minus...pt ca sunt situatii cum este cea de la Electrica si probabil mai sunt si altele.
Sper ca m-am facut inteleasa...
O zi faina!
Reglare stornare facturi cu minus...
Re: Reglare stornare facturi cu minus...
Scoate bifa tvai.
Sau:
Sau:
tomac scrie:Procedați așa cum am arătat aici http://www.sagasoftware.ro/?p=722#comment-2359
Marian Apetre
Am scos bifa de la tvai si tot asa nu o vede. am citit si ce a scris Cristi ....dar mi se pare complicat...astept ca cei de la Saga sa rezolve problema...stiu ca au multe pe cap... 

Pe aia cu minus, din feb. las-o asa, fara bifa, ca sa o poti valida.
Abia in martie faci reglarile, din situatie furnizori.
Abia in martie faci reglarile, din situatie furnizori.
Marian Apetre
Pentru IridonE
O data ce ai scos bifa si s-a putut efectua validarea facturii ce rezolvare a problemei mai doresti?
O data ce ai scos bifa si s-a putut efectua validarea facturii ce rezolvare a problemei mai doresti?
-
Daca e platitor de TVAi , ca sa poata cupla in "situatii furnizori" factura de plus din martie cu cea de minus din februarie, va trebui sa storneze factura de minus din februarie , sa o refaca cu bifa si abia apoi le poate cupla in "sit furnizori". Si asta cu data facturii cu plus ca altfel iar nu le vede programul.
Eu am multe situatii asa si e cam greu sa tot le stornez si sa le refac cu bifa..
Eu am multe situatii asa si e cam greu sa tot le stornez si sa le refac cu bifa..
Si ai o solutie tehnica pentru reolzvarea problemei?
-
Nu, din pacate, am intrebat si pe mail la Saga si mi-au zis ca numai asa pot face reglarea in situatii furnizori. Idem la clienti.