gestiune global valorica- gestiune cantitativ valorica
-
gestiune global valorica- gestiune cantitativ valorica
stie cineva daca pot sa tin cu saga 2 gestiuni, una global valorica pt un magazin de desfacere cu amanuntul si una cantitstiv valorica pt vanzare de marfa , cum ar trebuii sa procedez.eu mi-am definit o gestiune global valorica cu ct 371.1................, si un simpla dar nu pot sa lucrez asa. unde am gresit?
Se poate. Vezi şi în Help. În principiu:
- alegi evaluare pe gestiuni distincte
- la Fişiere - Gestiuni global valorice setezi analitic pentru gestiunea cantitativ valorica (de exemplu: 371.1/378.1/4428.1/607.1/707.1)
- la Fişiere - Gestiuni - creezi gestiunea cantitativ valorică
- la Fişiere - Plan conturi - creezi analitice pentru gestiunea cantitativ-valorică (continând exemplul: dacă cea global-valorică are .1 ca analitic, cea cantitativă va avea analitic .2 - 371.2/378.2/4428.2/607.2/707.2)
- la fişiere - Tipuri de articole - setezi la tipul Mărfuri - conturile create ca analitice a gestiunii cantitativ valorice - la conturile corespunzătoare (stoc, diferenţe, cheltuieli, venituri, etc)
- alegi evaluare pe gestiuni distincte
- la Fişiere - Gestiuni global valorice setezi analitic pentru gestiunea cantitativ valorica (de exemplu: 371.1/378.1/4428.1/607.1/707.1)
- la Fişiere - Gestiuni - creezi gestiunea cantitativ valorică
- la Fişiere - Plan conturi - creezi analitice pentru gestiunea cantitativ-valorică (continând exemplul: dacă cea global-valorică are .1 ca analitic, cea cantitativă va avea analitic .2 - 371.2/378.2/4428.2/607.2/707.2)
- la fişiere - Tipuri de articole - setezi la tipul Mărfuri - conturile create ca analitice a gestiunii cantitativ valorice - la conturile corespunzătoare (stoc, diferenţe, cheltuieli, venituri, etc)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.