Import extracomunitar
Import extracomunitar
Buna ziua. Am o problema: am un import din Republica Moldova si cand introduc produsele de pe factura imi calculeaza doar TVA-ul aferent primului produs. Pt urmatoarele produse, desi cota TVA e 24% si baza TVA nu este nula, nu mi se calculeaza suma pt TVA. Stie cineva despre ce este vorba?
Re: Import extracomunitar
Poate te ajuta:
ver 3.0.419
din 27.03.2013
1. S-a refacut partea de intrari in valuta de la furnizori din afara UE. In varianta curenta suma aferenta transportului, taxele, comisionul si accizele nu se mai recalculeaza, ci se repartizeaza conform sumelor introduse in pozitiile tarifare, daca acestea sunt introduse. Altfel, aceste taxe se vor completa manual.
[quote="balazse"]Poate te ajuta:
[quote]ver 3.0.419
din 27.03.2013
1. S-a refacut partea de intrari in valuta de la furnizori din afara UE. In varianta curenta suma aferenta transportului, taxele, comisionul si accizele nu se mai recalculeaza, ci se repartizeaza conform sumelor introduse in pozitiile tarifare, daca acestea sunt introduse. Altfel, aceste taxe se vor completa manual.
Este vorba despre TVA-ul la produse (marfa) , nu TVA la transport .
[quote]ver 3.0.419
din 27.03.2013
Este vorba despre TVA-ul la produse (marfa) , nu TVA la transport .

Atunci nu stiu.
Ar fi bine sa folosesti butonul raspunde in loc de citeaza pe viitor.
Ar fi bine sa folosesti butonul raspunde in loc de citeaza pe viitor.