Buna ziua,
Am observat acum ca soldul ct 371 din balanta (la luna oct 2012) este mai mic decat daca generez Situatie stocuri, gestiune marfuri - cantitativ-valorica, la pret la vanzare. Diferenta este de 15,02 lei iar in nov se mareste la 48.82 lei. Am verificat intrarile din luna oct, nu mi s-au parut nereguli, am gasit doar 2 produse la care aveam stoc si la care am avut intrare cu alt pret, dar cel de vanzare a fost acelasi, dar stocul vechi a fost vandut in luna respectiva, iar programul scade stocul vechi (am avut 9 buc in stoc, intrare 4 buc si iesire 9 buc).
Daca fac 371*24/124 imi da corect in balanta 4428.
Stiti cum pot regla aceasta diferenta (daca fac 607=371 reglez, dar nu imi mai da corect ct 4428 pt ca se mareste stocul in balanta).
Multumesc
diferente stocuri
Re: diferente stocuri
din cate stiu, daca tineti gestiunea cantitativ- valoric nu poate fi la pret de vanzare( nu se bifeaza la pret de vanzare)
De ce sa nu fie la pret de vanzare?
Poate vinde catre populatie intr-un magazin si vrea sa stie exact componenta stocului.
Poate vinde catre populatie intr-un magazin si vrea sa stie exact componenta stocului.
-
Diferenta mi se pare fara importanta. la 48,82 lei.... nu mai pierde timpul
Ciulei
-
Bună ziua,
Am avut un import de piese de schimb. După intrarea acestora în gestiune, am diferenţă între balanţă şi situaţie stocuri cu valoarea repatizată de la poziţii tarifare (TVA+TV); în situaţie stocuri valoarea de intrare cuprinde şi coloana repartizat, în balanţă nu. Cum să procedez în acest caz?
Mulţumesc
Am avut un import de piese de schimb. După intrarea acestora în gestiune, am diferenţă între balanţă şi situaţie stocuri cu valoarea repatizată de la poziţii tarifare (TVA+TV); în situaţie stocuri valoarea de intrare cuprinde şi coloana repartizat, în balanţă nu. Cum să procedez în acest caz?
Mulţumesc
Ai verificat nota contabila generata la validarea facturii? Ce nota a generat pentru acele taxe?
-
Pe factura mai este un utilaj, astfel notele sunt:
2131=%
404
446
3024=404
4426=462
2131=%
404
446
3024=404
4426=462
Poate ceva nu s-a operat corect, incearca sa trimiti baza de date echipei Saga cu explicatiile de rigoare.