raport de gestiune
raport de gestiune
Salut.As vrea sa listez raportul de gestiune din Saga, dar mi l listeaza pe zile, stiu ca inainte nu era asa..as vrea sa il am listat pe total..stie cineva daca se poate ? sau e din cauza ca am versiunea 3.03.365, si s a schimbat si raportul de gestiune..? Multumesc!
Re: raport de gestiune
de ce nu incerci butonul Tiparire pur si simplu , dar din cate stiu eu , raportul de gestiune se listeaza pe zile nu pur si simplu ca registrul jurnal
Never say never !
daca lucrati cu gestiune cantitativ valorica pe mai mule gestiuni raportul se va lista pe fiecare gestiune in parte zilnic cu valoare gestiuni respective si nu cum se lista pana acum 

Am gestiuni global valoric, da, si la tiparire , asa imi listeaza pe zile.... stiu sigur ca inainte nu se lista asa...
poate stie cineva sa am ajute....?

-
intr-adevar, inainte nu se lista asa...cu noile versiuni s-a schimbat si modul de tiparire...
Nu se poate. E modificat de prin septembrie anul trecut. Îi zice raport zilnic, așa că soldul trebuie să apară zilnic, nu lunar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
eu am o alta problema lucrez cu doua gestiuni cantitativ-valorice la pret de vanzare si raportul de gestiune nu preia soldul de la o gestiune la alta, fiecare gestiune apare cu soldul ei (cei de la garde nu accepta asa) ce se poate face?
Poate nu inteleg eu problema celor de la garda, dar conform omfp 3512 art.32:
"Metoda cantitativ-valorica pentru ..... marfuri..... consta in tinerea evidentei cantitative pe feluri de stocuri in cadrul fiecarei gestiuni...."
iar pentru listare (printare) am bifa pe "La pret de vanzare" si pe "Tipareste sume finale".
"Metoda cantitativ-valorica pentru ..... marfuri..... consta in tinerea evidentei cantitative pe feluri de stocuri in cadrul fiecarei gestiuni...."
iar pentru listare (printare) am bifa pe "La pret de vanzare" si pe "Tipareste sume finale".
problema este raportul de gestiune fiind listat pe gestiuni separate fara stoc de marfa cumulat
...si ce articol din omfp 3512 prevede acest lucru?? sau ma rog un act legislativ??
35. Metoda global-valorica se aplica pentru evidenta marfurilor si ambalajelor aflate in unitatile de desfacere cu amanuntul (magazine, restaurante, bufete etc.), folosindu-se formularul comun "Fisa de cont pentru operatiuni diverse" (cod 14-6-22) si raportul de gestiune, dupa caz.
35. Metoda global-valorica se aplica pentru evidenta marfurilor si ambalajelor aflate in unitatile de desfacere cu amanuntul (magazine, restaurante, bufete etc.), folosindu-se formularul comun "Fisa de cont pentru operatiuni diverse" (cod 14-6-22) si raportul de gestiune, dupa caz.
În cazul gestiunilor cantitativ-valorice, raportul de gestiune nu-și are sensul.Chiar și la cele global-valorice absența acestuia nu reprezintă o problemă, mai ales că există un document ce-l substituie.
Solicitarea celor de la GF în acest caz e cam aiurea și cam fără suport legal.
Solicitarea celor de la GF în acest caz e cam aiurea și cam fără suport legal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am si eu o intrebare:fisa de cont pentru operatiuni diverse-ca si formular-trebuie sa-l cumpar tipizat,sau pot sa listez fisa de cont respectiva din Saga,este acelasi lucru,nu?nu se pot folosi acestea,listate?
-
listati din saga