saga in retea - orase diferite

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
stefana844

saga in retea - orase diferite

#1 Mesaj de stefana844 »

Buna ziua
Poate SAga C fi folosit in retea (prin internet) daca societatea are puncte de lucru in alte localitati? Ar putea acestia sa se conecteze la baza de date astfel incat sa poata opera documente?

stefana844

Re: saga in retea - orase diferite

#3 Mesaj de stefana844 »

NU este ceea ce doream , varianta cu team viwer o cunosc dar ma intereseaza altceva sa poti lucra direct in bazele de date (care sunt instalate pe un server) nu vreau sa accesez un calculator. Deasemenea operatiunea sa poata fi facuta de catre cel putin 3 persoane simultan(avem 3 puncte de lucru)
Multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

poate anii urmatori.. 8)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

bocaz

#5 Mesaj de bocaz »

instalezi windows server 2003/2008, activezi TS, te conectezi de la punctele de lucru cu mstsc. Totul costa vreo 3000 de lei.

mehedintanuo

#6 Mesaj de mehedintanuo »

@ stefana844
Asa cum a spus si bocaz, se poate face prin instalarea programului pe un server cu versiunea MS Windows Server 2003/2008 (preferabil 2008) ce poate fi accesat cu mstsc din Windows. Am aceasta varianta la mine si functioneaza. Totusi trebuie mai multa atentie deoarece daca 2 sau mai multe persoane lucreaza in acelasi modul (casa, banca, de ex.), exista riscul de a se bloca modulul la unul dintre utilizatori pana cand iese celalalt din modul.

Scrie răspuns