Jurnal cumparari Saga C
Re: Jurnal cumparari Saga C
asa si trebuie doar in decontul de TVA se defalca.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Negura,
poti sa ne spui daca ai rezolvat problema cu listarea JC? si eu am aceasta problema, nu imi listeaza col ref cod si tva neexigibil.
poti sa ne spui daca ai rezolvat problema cu listarea JC? si eu am aceasta problema, nu imi listeaza col ref cod si tva neexigibil.
Seteaza imprimanta pe "A4", in loc de "letter".
Problema nu este de la program, ci de la imprimanta.
Problema nu este de la program, ci de la imprimanta.
am inteles ca trebuie setata imprimanta, problema e ca duc imprimanta la cineva sa mi-o seteze....pentru ca ma depaseste....si nu stiu cum sa-i explic....ce trebuie sa faca.... 

Nu cu imprimanta este problema, ci cu modul de setare in calculator, efectiv in calculator trebuie efectuat modificarea.
-
Nu cred ca este de la setarile imprimante. Spun asta pt ca la mine nu se vede ultima coloana nici daca ii dau vizualizare din SAGA.

-
Aceeasi problema am avut-o si eu... Prima data am crezut ca este de la calculator, probleme cu fontul...dar nu...i-am reinstalat si windows-ul si nimic. Este de la imprimanta. I-am sunat pe cei de la saga si mi-au rezolvat problema. Au instalat pdf creator si cu ajutorul acestei imprimante virtuale, pot vedea ultima coloana si lista in acelasi timp. Succes!
-
Asa-i. Multumesc!
balazse scrie: Problema nu este de la program, ci de la imprimanta.
balasze , hotaraste-te odatabalazse scrie: Nu cu imprimanta este problema, ci cu modul de setare in calculator.

Acum si tu, problema poate fi de la setarile imprimantei. Sunt imprimante care sunt setate pe "letter" si astfel nu intotdeauna apare corect situatia la listare.
Eu intotdeauna dupa instalare verific ca setarile sa fie pe A4.
eu pe X5 

Pana la urma se pare ca ma tot contrazic, dar la unele imprimante chiar daca se seteaza totul pe A4 nu se listeaza corect, ii drept ca la creare pdf este bine, dar nici asta nu este solutie sa imprim o data in pdf dupa care sa il listez la imprimanta in fiecare luna.
ai dreptate, azi am intampinat si eu acest fenomen.
JC si JV ultima pagina intradevar nu se vad datele. am setat imprimanta cu injet de pe letter pe A4 dar tot nu afiseaza ultimele date(ultima coloana) de pe ultima pagina.
Am listat intr-un fisier PDF se vede tot si apoi am listat PDF la imprimanta si a iesit.
JC si JV ultima pagina intradevar nu se vad datele. am setat imprimanta cu injet de pe letter pe A4 dar tot nu afiseaza ultimele date(ultima coloana) de pe ultima pagina.
Am listat intr-un fisier PDF se vede tot si apoi am listat PDF la imprimanta si a iesit.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Problema e sigur de la driverele imprimantei. Unele imprimantele au setarea numită "Gutter" sau pe românește "Marginea pentru îndosariere", margine ce are valori prea mari. Orice ați lista, din orice program va încadra listarea în pagină ținând seama și de acel parametru. Verificați setările imprimantei și dacă aveți așa ceva în setări reduceți valoarea parametrului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.