Factura externa
Factura externa
Buna ziua ,am o intreprindere individuala si am cumparat recent un utilaj din Italia,nu stiu cum sa introduc factura in program de contabilitate,cred ca in sectiunea casa/banca/deconturi- valuta ,dar nu stiu exact pasii de urmat si nici cu amortizarea nu ma pricep ,daca cineva ma poate ajuta va multumesc anticipat!
Re: Factura externa
Bine ai venit pe forum!
Factura il introduci la "intrari-valuta", iar plata depinde de unde ai platit, dar oricum la "configurare societati" trebuie sa bifezi la "cu operatii in valuta".
Mijlocul fix se introduce la imobilizari.
Dupa parerea mea ar trebui totusi sa contactezi un contabil ca sa iti explice mai in detaliu anumite lucruri, nu de alta dar sa nu te trezesti cu diverse probleme si ulterior sa platesti amenda.
Factura il introduci la "intrari-valuta", iar plata depinde de unde ai platit, dar oricum la "configurare societati" trebuie sa bifezi la "cu operatii in valuta".
Mijlocul fix se introduce la imobilizari.
Dupa parerea mea ar trebui totusi sa contactezi un contabil ca sa iti explice mai in detaliu anumite lucruri, nu de alta dar sa nu te trezesti cu diverse probleme si ulterior sa platesti amenda.
Re: Factura externa
Multumesc ,o sa tin cont de sfatul dvs.