Amortizare mijloace de transport

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
pinteae

Amortizare mijloace de transport

#1 Mesaj de pinteae »

In legatura cu amortizarea mijloacelor de transport persoane cu pana la 9 locuri, a caror amortizarie lunara depaseste 1500 lei, personal sunt de parere ca in aplicatia Saga, ar trebui sa se faca unele modificari. Se stie ca la momentul actual, aplicatia Saga, delimiteaza din punct de vedere fiscal, partea deductibila de cea nedeductibila. Partea nedeductibila este reflectata prin registrul fiscal, in coloana cheltuieli nedeductibile. Insa, consider ca pe masura ce se inregistreaza cheltuiala cu amortizarea mijloacelor fixe, partea ce devine nedeductibila, ar trebui sa se inregistreze pe un cont analitic (la contul 6811). Acest lucru este foarte important, deoarece la orice moment vom putea urmari cheltuiala nedeductibila prin intermediul conturilor contabile.
In acest sens, cred ca solutia ar fi ca prin intermediul machetei de conturi automate, din configurare societati, sa putem defini un cont analitic in acest sens.

apetrem

Re: Amortizare mijloace de transport

#2 Mesaj de apetrem »

Nu trebuie musai analitice, trebuie doar o metoda de urmarire a nedeductibilelor.
Asa iti trebuie analitice la toata clasa 6, ca peste tot pot fi nedeductibile ...
Marian Apetre

Încuiat