Eroare la generare PDF
-
Eroare la generare PDF
Buna seara. Si la luna februarie si acum la martie cand generez pdf-ul, mi-l genereaza GOL....indiferent ce declaratie generez... 300, 112... Folosesc Adobe Reader XI.....si cred ca problema a aparut dupa ce am dat update programului adobe reader..... Va multumesc!
Re: Eroare la generare PDF
dezinstaleaza versiunea de adobe reader si apoi instaleaza-l pe 9.3.0 il gasesti aici:
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/AN ... l/Descdecl
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/AN ... l/Descdecl
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu folosesc Adobe Reader XI si n-am avut probleme.
tu il folosesti.. te cred... dar de ce finantele ne indica sa folosim versiunile lor de pe site Adobe reader 8.2 sau 9.4, daca ar merge PDF-urile lor ok?
daca il folosesti adobe XI la zi actualizat..ok, explica pe intelesul oricarui contabil de aici cum si ce ai setat ca sa poata folosi fiecare...
daca il folosesti adobe XI la zi actualizat..ok, explica pe intelesul oricarui contabil de aici cum si ce ai setat ca sa poata folosi fiecare...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
N-am setat nimic, am descarcat si instalat, atat.
Il folosesc in vreo 4 locuri, atat pe XP, cat si pe W7 si n-au fost probleme.
O singura data am avut probleme, dar atunci era din cauza ca nu era destul spatiu pe C: unde era folderul "TEMP" si nu era loc sa se genereze fisierul.
Probleme cu adobe mai apar la mozilla cand verifici recipisa, ca urmare mai utilizez si google chrome din cand in cand.
Cred ca anumite probleme vin de la update-urile windows-ului (care poate nu sunt efectuate), dar nu pot sa asigur ca din aceasta cauza ar fi probleme.
Il folosesc in vreo 4 locuri, atat pe XP, cat si pe W7 si n-au fost probleme.
O singura data am avut probleme, dar atunci era din cauza ca nu era destul spatiu pe C: unde era folderul "TEMP" si nu era loc sa se genereze fisierul.
Probleme cu adobe mai apar la mozilla cand verifici recipisa, ca urmare mai utilizez si google chrome din cand in cand.
Cred ca anumite probleme vin de la update-urile windows-ului (care poate nu sunt efectuate), dar nu pot sa asigur ca din aceasta cauza ar fi probleme.
va rog sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema ? aceasi problema mi-a aparut azi si sunt in ceata totala, nu stiu ce-i de facut ? Multumesc
-
Cand ii dai generare declaratie 100, 112,300.. iar cand se deschide pdf in partea superioara a paginii iti apare un mesaj si trebuie sa selectezi "Trust this document always". Asta trebuie facut cam tot timpul la unele pdf cand generezi declaratia.ciobanum644 scrie:Buna seara. Si la luna februarie si acum la martie cand generez pdf-ul, mi-l genereaza GOL....indiferent ce declaratie generez... 300, 112... Folosesc Adobe Reader XI.....si cred ca problema a aparut dupa ce am dat update programului adobe reader..... Va multumesc!
Din cate am observat au fost ceva probleme la D.112, dar nu la generare, ci la semnarea pdf-ului.
Rezovlarea s-a realizat prin descarcarea programului free si instalarea acestuia.
Update
Problema la mine a aparut din cauza ca s-a reinnoit token-ul si furnizorul a uitat sa mentioneze ca exista un soft actualizat, dupa instalarea soft-ului semnarea a functionat corect.
Rezovlarea s-a realizat prin descarcarea programului free si instalarea acestuia.
Update
Problema la mine a aparut din cauza ca s-a reinnoit token-ul si furnizorul a uitat sa mentioneze ca exista un soft actualizat, dupa instalarea soft-ului semnarea a functionat corect.
Buna ziua tuturor,
Eu am instalat softul actualizat dar l-am dezinstalat si folosesc tot softul vechi pentru ca softul actualizat cerea PIN si parola la fiecare semnare.
De fiecare data se genereaza PDF gol. daca acorzi incredere vei avea si informatii si dupa validare apare si luna.
Daca intai generezi pdf, apoi inchizi casuta de avertizare si deschizi mai tarziu din directorul lunii respectiva din temp, deschide fisierul de tip ,,Fisier pachet de date Adobe Acrobat XML,, si se incarca datele.
Daca deschizi fisierul care contine nume declaratie si cod fiscal se va deschide gol pentru ca aceasta este macheta
Am folosit mereu ultima versiune de adobe si nu au fost probleme.
succes
Eu am instalat softul actualizat dar l-am dezinstalat si folosesc tot softul vechi pentru ca softul actualizat cerea PIN si parola la fiecare semnare.
De fiecare data se genereaza PDF gol. daca acorzi incredere vei avea si informatii si dupa validare apare si luna.
Daca intai generezi pdf, apoi inchizi casuta de avertizare si deschizi mai tarziu din directorul lunii respectiva din temp, deschide fisierul de tip ,,Fisier pachet de date Adobe Acrobat XML,, si se incarca datele.
Daca deschizi fisierul care contine nume declaratie si cod fiscal se va deschide gol pentru ca aceasta este macheta
Am folosit mereu ultima versiune de adobe si nu au fost probleme.
succes
Din cate stiu nu are nici o legatura softul cu "salvare" parolei, ci daca nu inchizi in totalitate adobe-ul atunci retine parola, asta inseamna ca inchizi doar fisierul si nu programul, mai pe inteles nu inchizi de "X" cu rosu, ci cel cu negru.