Registru jurnal
-
Registru jurnal
Buna ziua , as ruga pe cineva daca ma poate ajuta: ce anume sa trec in registru jurnal in care se opereaza lunar, sunt la inceput cu acest program pana acum am lucrat cu alt program care avea distinct centralizat toate sumele ce trebuiau trecute si nu as vrea sa gresesc, ca la un control primul lucru pe care iti cere este registrul jurnal , va multumesc anticipat .
- fagarasa176
-
Re: Registru jurnal
Da am inteles suma totala de la ce ? din balanta cumulata pe clase ? ca in registrul jurnal listat am totalurile pe zile , inainte treceam: - jurnal cumparari
-jurnal vanzari
- operatiuni diverse
- documente interne
- trezorerii , aici era cuprins tot si acuma am o mare dilema nu stiu cum sa trec va multumesc !
-jurnal vanzari
- operatiuni diverse
- documente interne
- trezorerii , aici era cuprins tot si acuma am o mare dilema nu stiu cum sa trec va multumesc !
- fagarasa176
Situatii-->Registru Jurnal-->Alegeti perioada-->jos aveti totalul
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Multumesc dar mi se pare prea simplu sa trec doar un total pe luna .
- fagarasa176
Daca va place sa munciti treceti'l pe cel zilnic 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
nu mai e nevoie de trecut nimic nicaieri
registrul jurnal se tipareste la cererea organelor de control
registrul jurnal se tipareste la cererea organelor de control
Registrul jurnal, in care se opereaza rulajele de la sf de luna, se mai leaga, stampileaza, numeroteaza si inregistreaza la finante? Aceeasi intrebare si pt. Registrul inventar.
Da dacă e vorba despre registrele obligatorii pentru contabilitatea în partidă simplă.chivuc scrie:Registrul jurnal, in care se opereaza rulajele de la sf de luna, se mai leaga, stampileaza, numeroteaza si inregistreaza la finante? Aceeasi intrebare si pt. Registrul inventar.
Pentru contabilitatea în partidă dublă, nu. De altfel registrul în care să se opereze rulaje lunare ar fi necesar numai dacă ar exista registre auxiliare, altfel nu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.