La saga B

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
butois

La saga B

#1 Mesaj de butois »

La saga B ar fi ideal daca la intrari s-ar introduce o coloana unde sa trecem codul CPV pentru achizitii. Ne-ar fi de mare ajutor poentru centralizarea codurilor pe an calendaristic pentru a nu depasi valoarea de 15.000 euro pe cod CPV .

eugen01

Re: La saga B

#2 Mesaj de eugen01 »

tztztz...daca vorbim de achizitii publice...ar fi ideal daca am avea o extensie/modul in genul celor de la Saga C.Anrmap-ul (ca sa nu mai pomenesc de auditurile autoritatilor locale, sau..Curtea de conturi) cer o groaza de situatii (cearsafuri A3) in care limita de 15000 e cea mai simpla. (btw...daca facem achizitiile prin SEAP ne avertizeaza respectivul program in momentul lansarii).De exemplu, una din corelatii este intre ce a fost achizitionat si..ceea ce a fost prevazut in PAAP (nu mai amintesc de corelatii intre PAAP si contabilitate, cu ALOP, factura op etc...).In fine,...in weekend o sa pun un link cu o baza de date in Acces pe care o folosesc eu (fireste...mai e de lucru la ea).

butois

#3 Mesaj de butois »

Multumesc frumos!

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

Referitor la documentul <ORDONANTARE DE PLATA>
ar fii util realizarea unei optiuni inainte de a lista ordonantarea, sa putem alege noi, modul de plata: VIRAMENT sau NUMERAR ? Apoi sa putem completa si manual <Lista documentelor justificative>..........

Avem nevoie de aceasta pentru ca sunt Angajamente Globale(ex.salarii, diurne, etc) si programul alege plata prin VIRAMENT cand e nevoie de sa afiseze NUMERAR, iar la <Lista documentelor justificative>... programul nu scrie nimic, dar am completa noi (ordinele de deplasare, disp de plata sau alte documente) fara a mai completa cu pixul aceste informatii.

La aceasta ma refer:
Imagine
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns