problema listare balanta

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
fetcue

problema listare balanta

#1 Mesaj de fetcue »

Buna ziua. Avem si noi o problema de aproximativ o luna de zile. Aceasta este legata de listarea balantelor de verificare in cadrul programului Saga C. Toate celelalte liste apar listate corect insa balanta nu o incadreaza in pagina, ca si cum ar fi listata in format portrait si nu landscape. Exista vreo setare a imprimantei in cadrul programului saga ? Am reinstalat driverele de la imprimanta am modificat setarile imprimantei si tot nu am reusit listarea balantei corect. V-as ruga sa-mi dati o idee. Va multumesc.

balazse

Re: problema listare balanta

#2 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Nu stiu daca am inteles corect ceea ce ai postat, dar iti apare la vizualizare in format landscape, iar la listare in format portrait?
De altfel, daca selectezi doar 3 rubrici atunci iti apare pe portrait, iar daca selectezi cel putin 4 rubrici atunci o sa-ti apara landscape.
Eu intotdeauna listez astfe:
- solduri initiale an;
- rulaje perioada;
- total rulaje;
- sume totale;
- solduri finale.

fetcue

#3 Mesaj de fetcue »

Am incercat sa listez si o singura coloana si tot nu face incadrarea in pagina.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

verifica setarile imprimantei, micsoreaza marginile

corjano

#5 Mesaj de corjano »

Buna ziua.
Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar din moment ce sunt probleme cu listare balanta postez si eu aici.
Acum problema mea: - in momentul in care vreau sa listez balanta imi apare o iconita in care imi spune "nu gasesc contul 401.00046 >in conturi si 4111.00204 >in conturi".
Daca are cineva idee un ajutor va rog.
Multumesc anticipat.

cernatv

#6 Mesaj de cernatv »

Introdu-le in planul de conturi.

fetcue

#7 Mesaj de fetcue »

septimiuv scrie:verifica setarile imprimantei, micsoreaza marginile

Toate setarile imprimantei sunt ok. Nu cred ca asta e cauza. Listeaza foarte bine absolut toate celalalte fise. Singura cu problema e balanta, care desi a listat-o foarte bine vreme de cateva luni dupa update-ul facut in urma cu vreo luna nu mai pot s-o listez ( se suprapun randurile, se decaleaza, nu mai seamana decat cu un amestec de cifre si litere )

tomac

#8 Mesaj de tomac »

S-ar putea sa aveti o problema cu fonturile. E greu de crezut ca problema sa fie de la program, pentru ca eu unul si nici alti utilizatori nu intimpinam aceasta problema.
Instalati un driver de imprimanta virtuala ce va permite listarea in fisier de tip pdf si listati la acea imprimanta. Daca nu va face probleme inseamna ca problema e de la driverele imprimantei fizice sau modul in care proceseaza fonturile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns