Adeverinta sau anexa 14 la somaj
-
Adeverinta sau anexa 14 la somaj
Stim ca puteti sa ne ajutati pe noi, contabilii, asa ca va rugam sa introduceti in program posibilitatea obtinerii si listarii adeverintei sau anexei 14 necesara la somaj pentru salariatii carora li se desfac contractul de munca cu litera de somaj si nu cred ca este foarte greu sa facut pentru ca oricum introducem toate datele despre salariat in program . Va rugam sa aveti in vedere si va multumim anticipat .
Re: Adeverinta sau anexa 14 la somaj
ar fii utila. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Subscriu acestei idei.
- fagarasa176
Mai greu e cu platile si cu nr lor....pot exista miscari intre conturi in urma reglarilor dupa fisele de platitor
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
alea le putem scrie si cu pixul. macar restul datelor.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Pututrosilor 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Carcotashule !fagarasa176 scrie:Pututrosilor

eu personal imi doresc sa existe o optiune gen Wizzard, de unde sa se poata configura programul.

ia legatura cu dorothy
-
Da, şi eu aş vrea în Oz... Nu suntem "chiar" puturoşi, dar mă enervează "un pic" să mă mişc cu TAB-ul între Saga şi Excel/Word ca să copiez nişte informaţii deja introduse. Cred că s-ar putea genera şi Anexa 26, fără numerele de înregistrare ale declaraţiilor 112. Ar fi minunat.
pai...da-mi si mie link-ul .septimiuv scrie:ia legatura cu dorothy

Ar fi optim daca s-ar putea introduce lunar intr-un tabel nr de inregistrare a declaratiilor, astfel si acel camp s-ar completa automat, iar aceeasi metoda s-ar putea utiliza si pentru ordinele de plata, doar ca aici campul ar trebui sa fie mai "libera", deoarece pot exista mai multe plati.
-
La plati e cam greu de realizat, intrucat cred ca ar trebui realizata imperecherea declaratiilor (sau a notelor contabile de salarii) cu platile, ceva de genul situatiilor de clienti/furnizori. Eu mai sper...
Nu este nevoie de a asocia informatiile.
La "salarii" s-ar putea introduce aceasta adeverinta unde ar aparea statele de plata validate si sa ai doua coloane:
- nr inregistrare/data;
- document de plata.
De aici poate prelua informatiile necesare.
Acum am putea mentiona ca ar fi optim daca s-ar putea introduce la "salariati" si seria/nr act de identitate, care ar fi util pentru completarea automata a contractului.
La "salarii" s-ar putea introduce aceasta adeverinta unde ar aparea statele de plata validate si sa ai doua coloane:
- nr inregistrare/data;
- document de plata.
De aici poate prelua informatiile necesare.
Acum am putea mentiona ca ar fi optim daca s-ar putea introduce la "salariati" si seria/nr act de identitate, care ar fi util pentru completarea automata a contractului.
-
... sau pentru adeverinta de vechime. Cautam sustinatori! 

Asta numai dacă faci plata cu un singur document și o singură dată, altfel acele coloane devin irelevante.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.