revisal - pierdere date

fiurdeanr632

revisal - pierdere date

#1 Mesaj de fiurdeanr632 »

Buna, am o problema cu revisal-ul. La raport preluari nu mai vad nici un document transmis... oare de ce? Acum trei luni am transmis unul si am listat raportul cu nr de inregistrare. Astazi cand m-am logat si am vrut sa transmit modificare de salar nu mai vad nici un raport transmis...imi da eroare si sa ma prezint la ghiseu. Am sunat la ITM si ei nu mai vad nimic, spun ca nu am transmis niciodata raport pt firma respectiva. A mai patit cineva asa?

herganiec

Re: revisal - pierdere date

#2 Mesaj de herganiec »

nasol... :?
eu cand verific la ITM on line, raportarile; fac cate o captura de ecran pe care o listez (ca altceva nu avem ce).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

fiurdeanr632

#3 Mesaj de fiurdeanr632 »

si eu am captura de la ultima transmitere. dar astazi nu mai am nimic... e gol revisal-ul

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

pai si le-ati aratat macar captura. ? ce au zis?
ca alta "recipisa" nu avem de la ITM.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

fiurdeanr632

#5 Mesaj de fiurdeanr632 »

am vorbit doar la telefon si ei nu gasesc nimic. Luni ma duc cu hartia, ei sustin una si buna ca nu am transmis nimic.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

sincer nu am mai auzit asa ceva.. nasol de ITM daca nu gasesc.
Eventual poti pune pe un stik toare fisierele .rvs care le ai pe calculator ca sa vada macar cand ai transmis.

fiurdeanr632

#7 Mesaj de fiurdeanr632 »

da... cred ca asta urmeaza sa fac luni.

Scrie răspuns