concediu medical
Re: concediu medical
Da, este corect.
Citeste aici despre baza de calcul:
http://www.cnas.ro/legislatie/concedii- ... i-medicale
Citeste aici despre baza de calcul:
http://www.cnas.ro/legislatie/concedii- ... i-medicale
imi cer scuze ca v-am deranjat asa de tare,dar,OUG nr. 158 este din 2005 si cum la noi se schimba totul de la o zi la alta,voiam sa fiu sigura ca e de actualitate.
Nu m-ai deranjat, de aceea este acest forum sa incercam sa ne ajutam.
-
Buna ziua,
In luna aprilie am avut un caz de accident de munca. Am primit un certificat medical dar cu cod 06. Acum la finalizarea achetei s-a stabilit ca a fost accident de munca si medicul a modificat codul pe certificatul medical in 03.
Trebuie sa fac acum rectificativa la D112 pentru luna aprilie si primesc urmatoarea eroare la validare:
''ATENTIE
ANGAJATOR:
* C.3. - Suma suportata de FAAMBP = 0 iar Zile prestatii nu este 0!''
mentionez ca am o singura zi de concediu (30 aprilie) si aceasta este suportata de angajator nu din FAAMBP.
S-a mai lovit cineva de problema aceasta?
In luna aprilie am avut un caz de accident de munca. Am primit un certificat medical dar cu cod 06. Acum la finalizarea achetei s-a stabilit ca a fost accident de munca si medicul a modificat codul pe certificatul medical in 03.
Trebuie sa fac acum rectificativa la D112 pentru luna aprilie si primesc urmatoarea eroare la validare:
''ATENTIE
ANGAJATOR:
* C.3. - Suma suportata de FAAMBP = 0 iar Zile prestatii nu este 0!''
mentionez ca am o singura zi de concediu (30 aprilie) si aceasta este suportata de angajator nu din FAAMBP.
S-a mai lovit cineva de problema aceasta?
Si la introducerea certificatului ce ai ales la "suportat din"? daca este platit de angajator si nu ai ales "FS" este normal sa nu fie corect, precum inainte de a genera D.112 apase pe "actualizare date" (la D.112).
-
Am ales corect, suportat din FS, am dat si actualizare stat, apoi actualizare D112 dar tot eroare imi da.
-
eroarea spune ca suma suportata din FAAMBP este 0 (ceea ce este corect pt ca e suportat din FS) dar zile prestatii este 1 ??? poate ca aici e greseala, dar nu stiu cum sa o reglez, daca trec 0 la zile ar insemna sa nu mai inregistrez deloc concediul
Nu este o eroare ci o avertizare, mai exact din cauza unor corelatii programul genereaza aceasta avertizare. Se poate transmite declaratia.
-
Asa este. Am transmis-o si a fost validata.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua,
Am un angajat care in prima zi de lucru (16.08.2013) a suferit un accident si a necesitat a fi operat. Nu am inca un concediu medical. Ce trebuie sa fac, unde trebuie sa anunt acest accident? In acest caz, angajatul este asigurat? Pot sa-i platesc concediu medical? Cum se procedeaza?
Multumesc
Am un angajat care in prima zi de lucru (16.08.2013) a suferit un accident si a necesitat a fi operat. Nu am inca un concediu medical. Ce trebuie sa fac, unde trebuie sa anunt acest accident? In acest caz, angajatul este asigurat? Pot sa-i platesc concediu medical? Cum se procedeaza?
Multumesc
ce fel de accident ? de munca sau in afara serviciului ?
(eu stiu ca nu trebuie anuntat acchidentul nici unde).
(eu stiu ca nu trebuie anuntat acchidentul nici unde).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Am o rugaminte . Imi puteti spune daca anexa 12 privind recuperarea sumelor de la FNUASS se poate imprima din Saga ? Am cautat dar nu am gasit . VA multumesc foarte mult pentru ajutor.
din Saga generezi PDF la 112 si listezi de acolo anexa 1.1 parca se cere nu 1.2 .
centralizatorul concediilor medicale ( anexa5) si cererea de restituire a sumelor de la FNUASS se listeaza din Saga.
centralizatorul concediilor medicale ( anexa5) si cererea de restituire a sumelor de la FNUASS se listeaza din Saga.
Cerere il poti lista astfel: "fisiere" -> "salariati" -> "adeverinte" -> "cerere restituire CM".