bilant
bilant
buna ziua..imi cer scuze ca va deranjez.e prima oara cand facem bilantul pe saga....am o intrebare ..trebuie actualizat programul sau ceva?eu nu sunt contabila doar ajut la introducerea datelor si nu prea stiu..multumesc anticipat
Re: bilant
Daca te referi la situati financiara de la 30.06.2013, din pacate nu a aparut programul oficial pe site-ul ANAF-ului pentru a putea fi introdus si in program, asa ca mai asteptam.
oare ce au de gand guvernantii nostrii?
contabilii nu au dreptul la concediu? toata lumea isi face planuri de concediu....numai noi asteptam sa apara raportarea la iunie.........parca anul trecut a aparut ceva mai devreme.....

Anul trecut ordinul (879) a fost publicat pe 25.06.2013, iar programul oficial a aparut pe 03.07.2012 (iar in Saga a aparut pe 08.07.2012), dupa care au aparut mai multe actualizari (06-09-16-19-25.07.2012) pana cand l-au finalizat pe 06.08.2012 (iar in Saga a fost actualizat din nou pe 07.08.2012), dar totusi a aparut in timp util.
vamultumesc frumos...daca doriti sa ne anuntati cand apare ar fi minunat....o zi frumoasa
eventual sa suna cineva pe toti utilizatorii saga sa le spuna ca a aparut
Stimati colegi ;sa fim intelegatori cu incepatorii.Doamna a recunoscut ca nu e contabila si ce e mai important,nu cunoaste programul SAGA.Cu respect nese
Pentru MusteataC
Pe forum sunt doar utilizatorii programului, dar din cate stiu eu la aparitia unei noi versiuni se trimite automat un e-mail cu aceasta informatie pe adresa care a fost trecut in contract.
Totusi daca doresti poti verifica periodic aparitia unei noi versiuni (eu fac acest lucru aproape in fiecare zi, si imi ia cateva secunde).
Pe forum sunt doar utilizatorii programului, dar din cate stiu eu la aparitia unei noi versiuni se trimite automat un e-mail cu aceasta informatie pe adresa care a fost trecut in contract.
Totusi daca doresti poti verifica periodic aparitia unei noi versiuni (eu fac acest lucru aproape in fiecare zi, si imi ia cateva secunde).