Clear cache
Clear cache
E foarte util autofill-ul cand introduc facturi, dar daca la un moment dat doresc sa folosesc alte denumiri trebuie sa completez normal tot campul de denumire in noul mod de operare pentru ca imi foloseste vechile intrari. Avand in vedere ca autofill-ul ramane asa cum a memorat initial intrarile, isi cam pierde din eficacitate. Exista vreo optiune de clear cache ?
Re: Clear cache
Bine ai venit pe forum!
Din cate stiu nu exista.
Din cate stiu nu exista.
Bine v-am gasit.
Totusi ar fi util daca ar exista.
Totusi ar fi util daca ar exista.
Trimite e-mail echipei Saga, poate vor avea in vedere realizarea cererii.
Nu există pentru că...nu există cache.
Programul construiește o listă dinamică a denumirilor existente anterior în baza de date. Ceea ce vreți dvs. ar înseamna să se golească denumirea articolelor din partea de detalii a intrărilor anterioare. Nu cred că-și doresc mulți chestia asta.
Programul construiește o listă dinamică a denumirilor existente anterior în baza de date. Ceea ce vreți dvs. ar înseamna să se golească denumirea articolelor din partea de detalii a intrărilor anterioare. Nu cred că-și doresc mulți chestia asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ah, credeam ca fuctioneaza dupa un alt principiu. Oricum, e o sugestie.
@balazse: Nu cred ca are rost sa trimit email. Sunt convins ca au pe cineva care se ocupa de forum. Poate ii pica mai bine acelei persoane sa faca sugestia.
@balazse: Nu cred ca are rost sa trimit email. Sunt convins ca au pe cineva care se ocupa de forum. Poate ii pica mai bine acelei persoane sa faca sugestia.