SITUATIE MASINI
SITUATIE MASINI
cred ca ar fi f util ca la situatia masinilor sa fie campuri separate pt capacitatea cilindrica, masa totala maxima autorizata, serie sasiu pe baza carora sa se poate genera/lista o situatie a masinilor necesara la calculul impozitelor locale (taxa mijloace de transport)
-
Re: SITUATIE MASINI
sustin ideea.
revin la propunerea initial cu un update:
la situatie masini, pe langa posibilitatea completarii nr de inmatriculare si seria sasiului, capacitatea cilindrica,masa maxima autorizata, sa existe un buton de link catre un site ce ofeta rovigneta online, care odata apasat (pentru achizitionarea rovignetei online) sa completeze datele necesare (nr inmatriculare si serie sasiu) pt masina in cauza
la situatie masini, pe langa posibilitatea completarii nr de inmatriculare si seria sasiului, capacitatea cilindrica,masa maxima autorizata, sa existe un buton de link catre un site ce ofeta rovigneta online, care odata apasat (pentru achizitionarea rovignetei online) sa completeze datele necesare (nr inmatriculare si serie sasiu) pt masina in cauza
- fagarasa176
Nu este posibil asa cevalecaa790 scrie:care odata apasat (pentru achizitionarea rovignetei online) sa completeze datele necesare (nr inmatriculare si serie sasiu) pt masina in cauza
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
pt fagarasa176
am o expresie care mi place: orice este posibil
ps. gandeste te la situatia urmatoare: cei de la saga colaboreaza cu un site specializat in rovinete si toata lumea castiga...saga reputatie pt ca nu stiu ce program mai face asta...site ul isi face reclama si vanzare...nu e toata lumea multumita?
am o expresie care mi place: orice este posibil
ps. gandeste te la situatia urmatoare: cei de la saga colaboreaza cu un site specializat in rovinete si toata lumea castiga...saga reputatie pt ca nu stiu ce program mai face asta...site ul isi face reclama si vanzare...nu e toata lumea multumita?
cred ca ar terbui sa te apuci de programare
Acum sa fim seriosi, cat de greu poate sa fie sa dai din taste de cateva ori copy/paste pe o pagina de internet?
De altfel, aceasta optiune ar trebui creat pe mai multe pagini de internet, ceea ce ar inseamna foarte mult.
Sincer mi se pare deja prea mult cerinta.
De altfel, aceasta optiune ar trebui creat pe mai multe pagini de internet, ceea ce ar inseamna foarte mult.
Sincer mi se pare deja prea mult cerinta.