transmitere revisal
transmitere revisal
am transmis ieri un revisal si nu am primit nici azi numar de inregistrare.
stie cineva ce se intampla cu site-ul ITM-ului?
stie cineva ce se intampla cu site-ul ITM-ului?
Re: transmitere revisal
o fi spart de Snowden 

Este posibil sa fi gresit ceva la transmitere, incearca sa-l transmiti din nou.
l-am transmis deja de 3 ori si am intrat in panica deoarece ieri a fost ultima zi in care puteam transmite o desfacere CIM pentru 12.08.2013
- balteanuc692
Transmiterea deciziei de incetare a CIM se face la data deciziei de incetare a CIM.
- fagarasa176
multumesc,
am sa mai incerc si maine
am sa mai incerc si maine
-
Eu de vineri incepand pana acum o ora am transmis de 10 ori si nu am primit codul de incarcare.Nu stiu ce sa fac,este un CIM incheiat vineri cu incepere luni 12 august.Ce ma sfatuiti sa fac?salariatul vine pe santier luni la munca si eu nu am dovada ca l-am transmis.Poate are cineva un numar de telefon?am dat si mail dar pana vine raspunsul............Cu stima, Violeta
si eu am trimis vineri, si inca nici un nr. de inregistrare, am 3 angajari. 

-
Si ce faci in cazul asta?daca vine un control?ce dovada avem?
Aici este o problema deja sesiza de ceva timp in urma celor de la Inspectia Muncii, adica sa se ofere un nr de inregistrare si ulterior sa primesti informatia daca este nu valid, cum este si la declaratiile catre ANAF, dar au spus ca nu este posibil.
Cand deputeti declaratia in partea de jos daca apare textul de "transmitere initiala" cu albastru atunci este ok. Atentie nu cumva sa fi fost fisierul cu probleme.
In cel mai rau caz sunati maine la ITM si va informati.
Cand deputeti declaratia in partea de jos daca apare textul de "transmitere initiala" cu albastru atunci este ok. Atentie nu cumva sa fi fost fisierul cu probleme.
In cel mai rau caz sunati maine la ITM si va informati.
-
Ce ar putea sa aiba fisierul?am mai transmis in data de 06 august alte contracte si a fost ok.Daca eram singura care sa fi avut aceasta problema ma punea pe ganduri,dar am vazut ca mai sunt si alti colegi care nu au putut primi codul.O sa dau telefon.Cu stima, Violeta
-
Am rezolvat.Fisierul trimis nu avea nimic.Am dat mail duminica,am dat telefon dimineata si acum am cod incarcare la toate rapoartele trimise.
si care e "codul de incarcare" ?
(eu nu am gasit pe regesis asa ceva ca sa le pot arata ca am transmis ) eu fac captura de ecran
(eu nu am gasit pe regesis asa ceva ca sa le pot arata ca am transmis ) eu fac captura de ecran

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu iau din recipisa cu copy-paste si listez doar partea de sus acolo unde scrie detalii preluare cu codul .............din data de....ora....., apoi scriu eu, cu de la mine putere
, ce anume am transmis (de exemplu majorare salariu, încetare cim, suspendare cim, etc.) şi ataşez documentele care au stat la baza transmiterii în revisal.La control a fost o.k.
Dar aştept şi alte păreri, cum procedează alţi colegi, poate există mod mai simplu.

Dar aştept şi alte păreri, cum procedează alţi colegi, poate există mod mai simplu.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!