Reangajare salariat
Reangajare salariat
Am un salariat care si-a incetat activitatea in sep.2007 iar in martie 2008 l-am angajat din nou.Cum procedez in reg.sal (reactivare) deoarece nu este vb de hot judecat.In "Salariati" am sters data angaj si ultima zi de lucru.Sper ca am facut bine.Multumesc anticipat,Violeta
-
In sept. 2007, placand prin demisie ai facut decizie de incetare a CIM, deci astfel contractul lui de munca a incetat, s-a incheiat. E normal ca in martie 2008 cand il angajezi sa ii faci un alt contract de munca, unul nou, cu toate documentele aferente, care se va inregistra in 20 zile la ITM ca si orice contract de munca nou si depui Revisalul cu acest nou salariat in 5 zile de la incheierea in forma scrisa a contractului. Nu considera ca contractul nu a incetat din sept. pana in martie. daca ar fi fost vorba de asta, atunci era suspendarea CIM si nu incetare prin demisie.
-
Re: Reangajare salariat
am citit in help si am vz ca daca reangajez pe cineva, pe care deja il am in program, nu trebuie decat sa sterg data la ultima zi de lucru...dar...in registru de evidenta al salariatilor....la contracte...am modificat cor, data, nr contract, iar la tip operatie am lasat Adaugare....dar nu stiu ce trebuie facut mai departe... nu mai completez nimic in ultimul tabel????
ma poate ajuta cineva??
multumesc!!!
p.s.....am mai scris odata mesajul aici, am vazut ca nu imi apare la mesaje noi...
ma poate ajuta cineva??
multumesc!!!
p.s.....am mai scris odata mesajul aici, am vazut ca nu imi apare la mesaje noi...
Sau se reintroduce încă odată salariatul, cu noua dată a angajării.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am avut si eu un caz similar si am reintrodus angajatul.
Opinez pentru reintroducerea salariatului si pastrarea celui inactiv (din element de filtrare). se poate lua cu copy, paste. atentie nu se copiaza cardul, trebuie luat cu copy, paste cardul separat, respectiv codul IBAN. Argumentez: poate ulterior e nevoie de d112 rectificativa si nu mai avem salariatul.