sunt noua utilizatoare a programului si am o intrebare: bonurile fiscale cum le inregistrez? fac eu direct note contabile sau trebuie sa le inregistrez ca pe facturi?
multumesc mult
inregistrare bonuri fiscale
-
Re: inregistrare bonuri fiscale
Exista o varianta prin care sa nu inregistrez fiecare bon separat( exceptie cele de pe care se deduce tva-ul) in intrari dar sa apara in Jurnalul de Cumparari? Eventual sa fac un analitic la 401.Bf ...iar asa sa bag toata suma 6xx=401 ? Face cineva asa?
Multumesc.
Multumesc.
Re: inregistrare bonuri fiscale
? Face cineva asa?
Fara doar si poate..nope.Pentru asa ceva ..exista registrul de evidenta fiscala.
Argumente:
ART. 2*)
(1) Contabilitatea, ca activitate specializată ...... trebuie să asigure înregistrarea cronologică şi sistematică....
ART. 6
(1) Orice operaţiune economico-financiară efectuată se consemnează în momentul efectuării ei într-un document care stă la baza înregistrărilor în contabilitate, dobândind astfel calitatea de document justificativ.
Fara doar si poate..nope.Pentru asa ceva ..exista registrul de evidenta fiscala.
Argumente:
ART. 2*)
(1) Contabilitatea, ca activitate specializată ...... trebuie să asigure înregistrarea cronologică şi sistematică....
ART. 6
(1) Orice operaţiune economico-financiară efectuată se consemnează în momentul efectuării ei într-un document care stă la baza înregistrărilor în contabilitate, dobândind astfel calitatea de document justificativ.