Buna Seara,
Sunt nou pe aici.. inca nu am instalat programul, am cumparat licienta si vroiam sa stiu daca este obligatoriu sa instalez programul in partitia C - cea pe care am si sistemul instalat. Ma gandeam ca ar fi mult mai ok instalata pe un alt hdd atasat la calc pentru mai multa siguranta, pe acest hdd ruland doar saga, pentru a evite momentele neplacute din n motive in care hdd se buseste.. Va rog un raspuns, multumesc!
Instalare program saga c - obligatoriu partitia C ?
-
Re: Instalare program saga c - obligatoriu partitia C ?
chiar e recomandat sa se instaleze pe alta partitie unde nu e sistemul de operare . Eu il am pe D si e ok.
Pe C programul isi va crea un folder Temp unde va salva fisiere create temporar nu baze de date .
Pe C programul isi va crea un folder Temp unde va salva fisiere create temporar nu baze de date .
-
ok, eram indecis unde trebuie instalat.. dar daca pe viitor schimb varianta de windows..il afecteaza cu ceva?gramac921 scrie:chiar e recomandat sa se instaleze pe alta partitie unde nu e sistemul de operare . Eu il am pe D si e ok.
nu , doar daca schimbi HDD-ul .
.... şi dacă tot schimbi instalarea în partiţia D: poţi face şi modificarea de mai jos, tot în D: , aşa ai şi declaraţiile tot acolo..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
ms frumosherganiec scrie:.... şi dacă tot schimbi instalarea în partiţia D: poţi face şi modificarea de mai jos, tot în D: , aşa ai şi declaraţiile tot acolo..
Pentru StancuD475