TVA PAINE 9%
-
TVA PAINE 9%
Programul nu imi da voie sa inreg tva 9% la paine. Este o chestiune din setari dar nu prea stiu de unde. Astept sugertii. Ms
Re: TVA PAINE 9%
Buna ziua,
S-a modificat tva-ul cu 9 % la paine si produse de panificatie), faina care se incadreaza la cod caen 1061 asta ce inseamna? la magazine faina care se vinde este cu 9 % sau nu? iar graul este tot cu taxare inversa, este cu 9% numai daca se vinde catre o societate care este neplatitoare de tva.
Mai sunt si alte produse la care s-a schimbat, grisul?
Va multumesc!
S-a modificat tva-ul cu 9 % la paine si produse de panificatie), faina care se incadreaza la cod caen 1061 asta ce inseamna? la magazine faina care se vinde este cu 9 % sau nu? iar graul este tot cu taxare inversa, este cu 9% numai daca se vinde catre o societate care este neplatitoare de tva.
Mai sunt si alte produse la care s-a schimbat, grisul?
Va multumesc!
-
Facturile de intrare cu 2 cote de TVA (9si 24) se introduc la intrari (sus) pe 2 pozitii , sau pe o singura pozitie si la detalii se defalca? Intreb pentru 394, in ipoteza in care se va modifica formatul acesteia?! In varianta actuala, se cumuleaza pe furnizor. Probabil se va cumula pe furnizor si cote de TVA?! Va multumesc.
Doar cand introduci produsele faci defalcarea si nu introduci factura de doua ori (o data cu partea de 24% si o data cu cea de 9%).
De ce sa se modifice formatul D.394? Si pana acum exista TVA de 9% si nu erau probleme. Cumularea se face pe partener si nu pe cota de TVA.
De ce sa se modifice formatul D.394? Si pana acum exista TVA de 9% si nu erau probleme. Cumularea se face pe partener si nu pe cota de TVA.