preluare lunara beneficiari de drepturi de autor

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
constantinescum454

preluare lunara beneficiari de drepturi de autor

#1 Mesaj de constantinescum454 »

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am in fiecare luna colaboratori noi, carora le intocmim contracte de drepturi de autor; in general nu sunt multi-cam 2 pana la 10 lunar, dar mereu altii; s-au adunat insa vreo 200 pana in prezent, iar in luna asta am 500 de figuranti la filmari si trebuie sa introduc datele tuturor , in continuare acestia nemaiprestand;
in luna urmatoare, programul ii preia pe toti 700 cati sunt in total, desi doar 10 din ei vor mai realiza venituri; iar eu sunt obligat sa sterg din statul de plata 690 de oameni si asta se repeta in fiecare luna; nu va mai spun ca daca fac vreo greseala,(conform legilor lui murphy pe la nr.689!!! :( ) trebuie sa o iau de la capat; exista cumva vreo posibilitate ca in luna urmatoare sa preiau doar pe cei care realizeaza venituri, nu si pe ceilalti? eu am incercat sa trec 0 la ore lucrate, 0 la venituri, dar nu ma lasa programul;daca nu se poate, cred ca este o mare lipsa a programului care ar trebui remediata.

septimiuv

Re: preluare lunara beneficiari de drepturi de autor

#2 Mesaj de septimiuv »

ai o casuta la salariati in care treci ultima zi lucrata

programul nu are lipsuri, utilizatorii lui au in general

constantinescum454

#3 Mesaj de constantinescum454 »

multumesc pentru raspuns, misto stiu si eu sa fac; daca trec ultima zi lucrata, trebuie sa il introduc din nou cand va mai beneficia de alte drepturi;nu stiu daca ai observat, dar e vorba de contracte de drepturi de autor, nu de salariati; si vorbesc de sute de oameni.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

incetezi contractul nu omul
fa misto prin niste gandire logica aplicata asupra programului

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

Nu stergeti nimic nici o persoana de la fisierul SALARIATI.
Faceti ca mai jos:
1. completati data ultimei zi de lucru la persoana/persoanele in cauza
2. apoi va pozitionati pe cel care vreti sa-l readaugati
3. apasati butoul <COPIERE>, apoi <LIPIRE> ca mai jos
4. se va adauga pozitie nou cu date cu tot pentru cel dorit, schimbati data angajarii si nr de contract si gata.
:wink: Simplu nu?

Imagine
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

constantinescum454

#6 Mesaj de constantinescum454 »

multumesc, herganiec dar nu e destul; e vorba de sute de oameni care apar sau dispar intr-o luna;
m-ar ajuta ceva de genul sa apara in stat doar cei care au sume de primit; programul insa nu ma lasa sa le trec zero la suma si nici la ore lucrate.

constantinescum454

#7 Mesaj de constantinescum454 »

in plus, contractul este acelasi, si data lui, pentru ca nu inceteaza, doar ca in unele luni din an beneficiarul nu realizeaza venituri.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

eh, in cazul ca contractul e acelasi si nu inceteaza .. persoana trebuie sa ramana in stat (parerea mea) chiar cu rest 0. Din statul de plata dispar doar cei care au ultima zi de lucru completata.

sau altceva: completeaza punctul de Lucru cu 0 la fiecare care NU vrei sa apara in statul de plata (pt ca are sume 0)
asa:
Imagine
iar la listare state de plata faci tiparire selectiva si alegi ce listezi pe puncte de lucru. (punctul de lucru cu 0 nu il listezi) ca mai jos
Imagine
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

constantinescum454

#9 Mesaj de constantinescum454 »

iata ceea ce eu numesc o idee! asta cu punctul de lucru "0" este intr-adevar o idee.
multumesc mult, herganiec!

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

:wink: cu placere.

constantinescum454

#11 Mesaj de constantinescum454 »

m-am cam grabit; solutia e buna doar pana la declaratia 112; acolo sunt prinsi toti,
inclusiv cei cu zero venituri; am deci o declaratie 112 cu 700 de oameni din care 690 au zero
venituri; ma predau...

herganiec

#12 Mesaj de herganiec »

..atunci nu ramane decat solutia din prima explicatie cu captura.
data ultima zi de lucru--> copiere ->> lipire (schimbat data contract) atunci nu raman decat cei activi.

cernatv

#13 Mesaj de cernatv »

Sau sa-i stergi ad labam din D112. Nu stiu cum ti-ar fi mai facil.
Sau poate un programator sa faca ceva ca cei ce apar cu zile lucrate 0, zile suspendate 0 si venituri 0 sa fie eliminati automat din xml-ul atasat D112.

Încuiat