Buna!
Am preluat saptamana trecuta un srl cu obiect de activitate in constructii si am o nelamurire cu privire la inroducerea unei facturi in saga:
Factura 1 lucrari de constructii 100000 lei
Factura 2 reducere financiara factura 1 am pus la cantitate -1 valoare 1000 lei si am notele contabile 667=4111 1000 si 4111=4428.ti -240
Factura 3 stornare factura 2 aici am apasat butonul stornare si am notele contabile 667=4111 -1000 si 4111=4428.ti +240 si imi apare ca factura neincasata.
sunt corecti pasii pe care i-am urmat?
Multumesc anticipat.
reduceri financiare
Re: reduceri financiare
Si de ce ai stornat factura 2?
Totusi pentru ce pasi ar trebui ne dam cu parerea, deoarece pasi nu ne-ai zis doar de inregistrari.
Totusi pentru ce pasi ar trebui ne dam cu parerea, deoarece pasi nu ne-ai zis doar de inregistrari.
-
Re: reduceri financiare
Buna dimineata!
S-a stornat factura 2 deoarece clientul nu a indeplinit conditiile pentru care s-a acordat reducerea financiara.
Intrebarea mea era daca sunt corecte inregistrarile din contabilitate, deoarece fiind incepator nu am intalnit astfel de cazuri.
S-a stornat factura 2 deoarece clientul nu a indeplinit conditiile pentru care s-a acordat reducerea financiara.
Intrebarea mea era daca sunt corecte inregistrarile din contabilitate, deoarece fiind incepator nu am intalnit astfel de cazuri.