Pierdere date

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ncs-dramon96

Pierdere date

#1 Mesaj de ncs-dramon96 »

Buna ziua!
Am reinstalat windowsul, mi-am salvat pe alta partitie datele, dar nu am sters iconita de pe desktop si mi-a sters toate datele pana in anul 2012 de ls ultims reinstalare.Am incercat sa caut in arhiva, dar ma aduce tot la 2012.As putea cumva recupera datele sau trebuie sa ma apuc sa introduc din 2012. V-as fi recunoscatoare pentru ajutor...
multumesc..

gramac921

Re: Pierdere date

#2 Mesaj de gramac921 »

Daca ai salvat datele pe alta partitie , atunci du-te in partitia respectiva , in folderul unde ai salvat datele , Saga C.3.0 , ar trebui sa ai un fisier sc.exe . Lanseaza-l in executie , si ar trebui sa se deschida programul unde vei avea datele din 2013. :)

Cum sa te apuci sa reintroduci ...aproape un an??? :) daca le-ai salvat...

balazse

Re: Pierdere date

#3 Mesaj de balazse »

Pentru DragomirG195
Se poate sa fi pierdut, adica intotdeauna trebuie verificat ca acel shortcut ce lanseaza, mai exact locatia. Este posibil sa fi copiat doar o copie de siguranta mai veche care contine doar informatii din anul 2012 in loc sa fii copiat efectiv folderul in care s-a lucrat.
Sugestia mea ar fi sa cauti prin calculator dupa denumirea "SAGA C.3.0" este posibil sa gasesti mai multe foldere si vezi ce gasesti in ele.
Pentru viitor ar fi bine sa iti cumperi niste CD/DVD-uri, stick sau un harddisk extern si lunar sa faci o copie de siguranta, precum si intr-un folder special creat pe o alta partitie (aici poti sa stochezi doar ultimele 5 back-up-uri si de care mai ai nevoie).
O alta posibilitate de arhivare este si incarcarea pe internet doar a bazelor de date utilizand "google drive" sau "dropbox" de la yahoo, si mai sunt si alte posibilitati, doar ca trebuie sa fim atenti sa ne nu incurcam la fisiere. De exemplu poti crea pe google drive un folder "back-up" in care creezi foldere cum exista si in Saga "0001", "0002" si asmd, dupa care in fiecare incarci fisierul din calculator.
Sper ca am reusit sa iti dau cateva idei bune.

Scrie răspuns