fac importuri de la clientii mei , respectiv parte de "iesiri" , "clienti" si "casa-banca" , adica tot ce inseamna facturare la ei .
Dupa ce fac importul la mine si-l validez automat , unele chitante nu se "intalnesc" cu facturile si aceste facturi , in jurnalele de cumparari , apar ca fiind neplatite , respectiv tva-ul fiind neexigibil .
Cum pot rezolva acesta problema ????
Mentionez ca sant sute de clienti si daca dau "reglare automata la toti clienti " din "situatie clienti "- reglare avansuri / stornari , dureaza de pierd toata ziua .
multumesc
import date in saga PS
Re: import date in saga PS
Din pacate nu prea utilizez partea de import/export (doar dau cu parerea). Importul il faci din baza de date?
iau de la clienti doar : "iesiri" , "clienti" si " casa - banca" si le import la mine . Nu pot sa iau toata baza de date pt ca la ei pe calculatoare sant doar veniturile (partea de facturare) iar la mine e intrega contabilitate .
nu asta s-a intrebat.
de la calculatoarele respective faci arhiva si o aduci la sediu pe calculatorul unde tii toata contabilitatea? aici cand faci importul faci din arhivele aceastea?
Daca nu, incearca sa faci asa si o sa vezi ca va fi bine. (din arhiva firmelor nu prin Export si apoi import la tine)
de la calculatoarele respective faci arhiva si o aduci la sediu pe calculatorul unde tii toata contabilitatea? aici cand faci importul faci din arhivele aceastea?
Daca nu, incearca sa faci asa si o sa vezi ca va fi bine. (din arhiva firmelor nu prin Export si apoi import la tine)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
nu pot sa fac arhiva pentru ca in arhiva aceea vor fii doar iesirile , facturile , si daca dau restaurare dupa acea arhiva ma voi trezii ca si la mine in calculator vor fii doar ce e la ei adica iesirile . Altefe spus pierd jumatate din date , adica partea de cheltuieli , care e doar la mine .
opss.. am vazut acum ca in SAGA PS nu este la fel ca in SAGAC SAU B.
greseala mea..
daca s-ar impementa si aici la fel partea de import ca la celelalte ar fii excelent si usor decat varianta cum e acum. asa e nu ai ce face decat sa scrii la firma.
Succes.
greseala mea..

daca s-ar impementa si aici la fel partea de import ca la celelalte ar fii excelent si usor decat varianta cum e acum. asa e nu ai ce face decat sa scrii la firma.
Succes.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
am scris deja.....

si mie mi s-a intamplat, insa, am avut de ales intre calculatorul care avea mai putine date de refacut si celalalt.
fara refacerea unora dintre facturi si plata lor, nu am scapat
si, cand am terminat, a trebuit s-o iau din nou, sa refac intrarile fara TVA, caci RJIP ma vedea ca platitor de TVA 
fara refacerea unora dintre facturi si plata lor, nu am scapat